Libnet.ro
UNICEF

14:00

Sorin Grindeanu merge miercuri si joi la Paris, unde va avea o intalnire cu premierul edouard Philippe

B1 B1,
Sorin Grindeanu merge miercuri si joi la Paris, unde va avea o intalnire cu premierul edouard Philippe

Premierul Sorin Grindeanu merge, miercuri si joi, la Paris, pentru a participa la ceremonia de aderare a Romaniei la Agentia pentru Energie Nucleara a OCDE NEA), ocazie cu care va avea si o. continuă pe B1

Sorin Grindeanu merge miercuri si joi la Paris, unde va avea o intalnire cu omologul sau edouard Philippe

Premierul Sorin Grindeanu merge, miercuri si joi, la Paris, pentru a participa la ceremonia de aderare a Romaniei la Agentia pentru Energie Nucleara a OCDE NEA), ocazie cu care va avea si o.

Sorin Grindeanu merge miercuri si joi la Paris

Premierul Sorin Grindeanu va merge, miercuri si joi, la Paris, pentru a participa la ceremonia de aderare a tarii noastre la Agentia pentru Energie Nucleara a OCDE NEA), ocazie cu care va avea si o intalnire cu omologul sau, premierul francez edouard Philippe, potrivit unui comunicat de presa.

Sorin Grindeanu a ajuns la Paris. Premierul va participa la ceremonia de aderare a Romaniei la Agentia pentru Energie Nucleara a OCDE

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a ajuns miercuri la Paris, unde, in cursul serii, va participa la ceremonia de aderare a Romaniei la Agentia pentru Energie Nucleara a Organizatiei pentru Cooperare si.

Sorin Grindeanu, intrevedere cupremierul francez edouard Philippe, la Paris

Premierul Sorin Grindeanu va merge, miercuri si joi, la Paris, pentru a participa la ceremonia de aderare a Romaniei la Agentia pentru Energie Nucleara a OCDE NEA), ocazie cu care va avea si o intalnire cu omologul sau, premierul francez edouard Philippe.

Premierul Sorin Grindeanu a participat la ceremonia de aderare a Romaniei la Agentia pentru Energie Nucleara

Sorin Grindeanu a participat, miercuri, la Paris, la ceremonia dedicata aderarii Romaniei si Argentinei la Agentia pentru Energie Nucleara NEA) a Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), premierul apreciind ca aderarea la NEA va permite tarii noastre sa aiba acces la expertiza de varf in domeniul energiei nucleare.

Sorin Grindeanu, despre criticile presedintelui executiv al PSD, Niculae Badalau, la adresa Guvernului: Rolul meu este sa guvernez, nu sa dau replici

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri seara, ca refuza sa comenteze criticile aduse de presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, intrucat rolul sau este sa conduca Executivul. Totodata, el a raspuns criticilor precizand ca nimeni nu este perfect si ca tot timpul este loc de mai bine.

Sorin Grindeanu i-a raspuns sefului PSD, dupa ce Liviu Dragnea l-a criticat ca a lipsit de la dezbaterea privind Legea salarizarii: Daca eram parlamentar, o votam cu doua maini

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri seara, la Antena 3, ca daca ar fi fost membru al Parlamentului, ar fi votat Legea salarizarii cu doua maini. Precizarea a venit dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat pe seful Executivului ca a lipsit de la dezbaterea din Camera Deputatilor.

Sorin Grindeanu: Nu o sa ma gasiti in postura unui premier care da replica la diversi care spun anumite lucruri

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca nu va da replica la diversi care spun anumite lucruri care critica acitvitatea guvernamentala, adaugand ca nu pot fi date la o parte lucrurile bune facute de guvernul sau, in pofida faptului ca nu conduce un cabinet perfect.

Sorin Grindeanu, despre aderarea Romaniei la Agentia pentru Energie Nucleara a OCDE: Este un pas inainte pentru sectorul nuclear din tara

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, la sediul Agentiei pentru Energie Nucleara a Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), ca aderarea Romaniei la aceasta agentie reprezinta un pas relevant inainte pentru sectorul nuclear din tara noastra.

Florin Iordache a mintit in Parlament: Sorin Grindeanu e in Franta. De fapt, premierul Romaniei se afla chiar in sediul Legislativului, la un eveniment economic

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, a afirmat, miercuri, in cadrul dezbaterii privind Legea salarizarii, ca premierul Sorin Grindeanu nu poate participa la sedinta, acesta fiind in Franta. Deputatul PNL, Victor Dobre i-a atras .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )