Libnet.ro
UNICEF

20:15

Sorin Grindeanu: Nu o sa ma gasiti in postura unui premier care da replica la diversi care spun anumite lucruri

Hotnews Hotnews,
 Sorin Grindeanu: Nu o sa ma gasiti in postura unui premier care da replica la diversi care spun anumite lucruri

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca nu va da replica la diversi care spun anumite lucruri care critica acitvitatea guvernamentala, adaugand ca nu pot fi date la o parte lucrurile bune facute de guvernul sau, in pofida faptului ca nu conduce un cabinet perfect. continuă pe Hotnews

Sorin Grindeanu ii da replica lui Firea, dupa ce l-a criticat pentru modul in care isi face datoria: A fi prim-ministru reprezinta o raspundere imensa, pe care o iau in serios in fiecare secunda. Adversarii PSD se afla in afara partidului

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca a fi seful Guvernului reprezinta o raspundere imensa, pe care o ia in serios in fiecare secunda. Precizarea vine dupa ce primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a criticat atat pe el, cat si modul in care actioneaza ministrii din Cabinetul pe care il conduce.

Sorin Grindeanu, replica voalata la acuzele facute de Gabriela Firea: Adversarii PSD se afla in afara partidului

Premierul Sorin Grindeanu a replicat timid pe Facebook dupa ce duminica seara primarul general Gabriela Firea l-a acuzat de de comunicare institutionala proasta. Seful executivului a tinut.

Sorin Grindeanu merge miercuri si joi la Paris

Premierul Sorin Grindeanu va merge, miercuri si joi, la Paris, pentru a participa la ceremonia de aderare a tarii noastre la Agentia pentru Energie Nucleara a OCDE NEA), ocazie cu care va avea si o intalnire cu omologul sau, premierul francez edouard Philippe, potrivit unui comunicat de presa.

Sorin Grindeanu anunta ca licitatia pentru achizitionarea de ambulante va fi facuta prin Secretariatul General al Guvernului

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat, marti, la finalul intalnirii cu ministrii Florin Bodog si Carmen Dan si cu secretarul de stat Raed Arafat, ca solutia gasita pentru achizitionarea ambulantelor este ca licitatia sa fie facuta prin Secretariatul General al Guvernului SGG), in baza unui protocol incheiat intre SGG, Ministerul de Interne IGSU) si Ministerul Sanatatii, relateaza News. ro.

Lista ministrilor care ar putea forta schimbarea lui Sorin Grindeanu din fruntea Guvernului

Oana Zamfir Stancu a dezvaluit, la emisiunea Obiectiv, de la Antena 3, lista ministrilor care ar putea demisiona din Guvernul Grindeanu, fortand astfel schimbarea premierul Sorin Grindeanu din.

Sorin Grindeanu: incep sa nu mai inteleg aceste tensiuni, care doar par a fi tensiuni. Inamicii PSD vin din afara, nu din interior

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, in Parlament, ca nu va mai raspunde criticilor pe care i le aduc diversi politicieni, afirmand ca nu mai intelege toate aceste tensiuni, iar inamicii partidului vin din afara partidului PSD, si nu din interior.

Sorin Grindeanu merge miercuri si joi la Paris, unde va avea o intalnire cu omologul sau edouard Philippe

Premierul Sorin Grindeanu merge, miercuri si joi, la Paris, pentru a participa la ceremonia de aderare a Romaniei la Agentia pentru Energie Nucleara a OCDE NEA), ocazie cu care va avea si o.

Sorin Grindeanu merge miercuri si joi la Paris, unde va avea o intalnire cu premierul edouard Philippe

Premierul Sorin Grindeanu merge, miercuri si joi, la Paris, pentru a participa la ceremonia de aderare a Romaniei la Agentia pentru Energie Nucleara a OCDE NEA), ocazie cu care va avea si o.

Anuntul premierului Sorin Grindeanu despre impozitul pe gospodarie

Sorin Grindeanu a declarat marti ca Executivul nu intentioneaza sa renunte la ideea aplicarii impozitului pe gospodarie, dar a precizat ca momentul si modul in care va fi implementat sistemul vor fi.

Sorin Grindeanu, intrevedere cupremierul francez edouard Philippe, la Paris

Premierul Sorin Grindeanu va merge, miercuri si joi, la Paris, pentru a participa la ceremonia de aderare a Romaniei la Agentia pentru Energie Nucleara a OCDE NEA), ocazie cu care va avea si o intalnire cu omologul sau, premierul francez edouard Philippe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )