Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria: Nu sunt singur!

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria: Nu sunt singur!

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la conferinta de presa organizata cu ocazia sosirii in Romania a premierului Luxemburgului, Xavier Bettel, ca nu este singur in Guvern si ca. continuă pe Antena3

FOTO + VIDEO. in plina criza politica, premierul Sorin Grindeanu l-a primit pe omologul sau luxemburghez, la Palatul Victoria: Sunt la munca. Situatia politica va fi rezolvata saptamana viitoare. Xaver Bettel: Crize politice exista in toate tarile. Import

Premierul Sorin Grindeanu l-a primit, vineri, pe premierul Luxemburgului, Xavier Bettel, cu onoruri militare, la Palatul Victoria. El a declarat ca nu este singur si ca situatia politica va fi rezolvata saptamana viitoare.

Sorin Grindeanu: Lipsesc demisiile catorva ministri

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi ca lipsesc cateva demisii ale ministrilor din Cabinetul sau, desi au fost anuntate, precizand ca luni va lua o decizie in legatura cu.

Daniel Constantin:Voi sustine in continuare un guvern condus de Sorin Grindeanu. Singurii responsabili sunt Dragnea si Tariceanu!

Deputatul Daniel Constantin, fost lider ALDE, a anuntat ca va sustine in continuare un Guvern condus de Sorin Grindeanu. Constantin, care contrleaza cativa parlamentari ALDE, ar putea inclina balanta in favoarea actualului premnier in cazul unei motiuni de cenzura.

UPDATE Premierul Sorin Grindeanu spune ca nu va demisiona si se asteapta la o executie publica

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, la Palatul Victoria, intr-o discutie informala cu jurnalisti, ca nu i s-a cerut in mod direct demisia de catre liderul PSD, Liviu Dragnea, ci voalat, insa altii i-au cerut acest lucru in mod direct, potrivit news. ro. Totodata, premierul a afirmat ca nu va demisiona si ca se asteapta la o executie publica.

in plina criza politica, premierul Sorin Grindeanu anunta ce activitati va desfasura vineri. Cu cine se va intalni, la Palatul Victoria, seful Executivului

Premierul Sorin Grindeanu, ramas fara membri ai Cabinetului in urma demisiei in bloc de miercuri seara, a publicat, pe site-ul Guvernului, programul sau pentru ziua de vineri.

VIDEO. Plecarea furtunoasa a premierului de la sedinta CEx. Ce promisiune a facut Sorin Grindeanu, inainte de a parasi sediul Legislativului

Premierul Grindeanu a parasit furtunos sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a plecat spre Palatul Victoria, unde a anuntat ca va sustine declaratii. in momentul transmiterii acestei stiri, cel putin 50 de persoane s-au adunat in fata Guvernului si scandeaza PSD, ciuma rosie.

LIVE TEXT. Premierul Sorin Grindeanu, la Palatul Victoriei. Seful Executivului va face declaratii cu privire la viitorul Cabinetului sau

Premierul Sorin Grindeanu va face declaratii, la sediul Guvernului, cu privire la viitorul Executivului sau, dupa ce toti membrii PSD din Cabinet si-au prezentat demisiile, in bloc. Stire in curs de actualizare.

BREAKING NEWS Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD

Premierul Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, au decis prin vot membrii Comitetului Executiv reuniti in sedinta, au declarat surse politice pentru HotNews. ro. Urmeaza ca CEx-ul sa voteze asupra depunerii motiunii de cenzura.

Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD

Premierul Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, au decis prin vot membrii Comitetului Executiv reuniti in sedinta, au declarat surse politice pentru HotNews. ro. Urmeaza ca CEx-ul sa voteze asupra depunerii motiunii de cenzura.

Surse: Sorin Grindeanu se asteapta la o executie publica in CEx. Premierul: Nu vreau ca PSD sa plece de la guvernare

Premierul Sorin Grindeanu se asteapta la o executie publica in CEx-ul PSD de miercuri, potrivit unor surse citate de Antena 3. in sedinta social-democratilor se va spune ca din programul de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3059 seconds )