Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sorin Oprescu nu va mai fi dus la spital: Edilul suspendat va fi consultat in Arestul Central de un medic pe il va alege

B1 B1,
Sorin Oprescu nu va mai fi dus la spital: Edilul suspendat va fi consultat in Arestul Central de un medic pe il va alege

Pimarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, nu va mai fi transportat la spital pentru a fi consultat, informeaza B1 TV. Oprescu va fi consultat in Arestul Central al Politiei Capitalei, insa poate alege medicul. continuă pe B1

Sorin Oprescu a fost readus in Arestul Politiei dupa ce anterior fusese transportat de urgenta la spital: Edilul suspendat al Capitalei a acuzat probleme medicale, altele decat diabetul

40 Primarul suspendat al Capitalei,Sorin Oprescu, a fost transportat inapoi in Arestul Central al Politiei Capitatei, la aproximativ o ora dupa ce fusese dus de urgenta la un spital din.

Sorin Oprescu a fost readus in Arestul Politiei dupa ce anterior fusese transportat de urgenta la spital: Edilul suspendat al Capitalei a acuzat probleme medicale, altele decat diabetul (VIDEO)

00 Potrivit avocatului lui Sorin Oprescu, Viorel Mocanu, exista posibilitatea ca oricand primarul suspendat sa fie dus din nou la spital, fie la Floreasca, fie la Spitalul Universitar. Aparatorul.

Solicitarea lui Sorin Oprescu a fost acceptata: Primarul suspendat va merge la consult la Spitalul Militar, nu la Universitar

Cerere fostului primar prin care solicita sa i se permita un consult de specialitate la o unitate spitaliceasca din afara penitenciarului a fost acceptata, informeaza B1 TV. Astfel, lui Sorin Oprescu i se permite.

Solicitarea lui Sorin Oprescu a fost acceptata: Primarul suspendat va merge la consult la Spitalul Militar, nu la Universitar (VIDEO)

Cerere fostului primar prin care solicita sa i se permita un consult de specialitate la o unitate spitaliceasca din afara penitenciarului a fost acceptata, informeaza B1 TV. Astfel, lui Sorin Oprescu i se permite.

UPDATE Sorin Oprescu, redaus in arest dupa ce fusese internat de urgenta in spital din cauza ca i s-a facut rau

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost internat de urgenta in spital, luni, dupa ce i s-a facut rau in arest, informeaza Digi 24. Sorin Oprescu a fost arestat preventiv in urma cu doua saptamani fapte de coruptie. UPDATE: Sorin Oprescu a fost readus in arest luni seara, infomeaza Mediafax.

Sorin Oprescu a fost dus de urgenta la spital.Judecatorul Camelia Bogdan recomanda confiscarea averii primarului suspendat

Sorin Oprescu a ajuns luni la spital unde a primit ingrijiri medicale dupa ce a acuzat o stare de slabiciune. Dupa o ora si jumatate acesta a fost readus in arest. Avocatii edilului suspendat sustin ca nu stiu motivul pentru care clientul lor a fost dus la spital. Sorin Oprescu se afla in arest preventiv de doua saptamani. Astazi i s-ar fi facut rau in timp ce citea motivarea judecatorilor care au decis ca trebuie sa ramana dupa gratii.

Sorin Oprescu a fost dus de urgenta la spital.Judecatoare Camelia Bogdan recomanda confiscarea averii primarului suspendat

Sorin Oprescu a ajuns luni la spital unde a primit ingrijiri medicale dupa ce a acuzat stari de rau. Dupa o ora si jumatate acesta a fost readus in arest. Avocatii edilului suspendat sustin ca nu stiu motivul pentru care clientul lor a fost dus la spital. Sorin Oprescu se afla in arest preventiv de doua saptamani. Astazi i s-ar fi facut rau in timp ce citea motivarea judecatorilor care au decis ca trebuie sa ramana dupa gratii.

De ce apar Cozmin Gusa si Rares Bogdan in dosarul lui Sorin Oprescu. Ce avertizari primea edilul Capitalei

Avocatul Alexandru Chiciu: Sorin Oprescu trebuie sa fie dus la orice spital ca altfel moare. Acestui om i se refuza o minima consultatie la un spital civil (VIDEO)

Alexandru Chiciu, unul dintre avocatii lui Sorin Oprescu a declarat miercuri, pentru Stirile B1 TV ca edilul suspendat al Capitalei trebuie dus de urgeta la un spital civil pentru a fi constultat, altfel viata.

Sorin Oprescu, dus din nou la spital. DNA ii verifica circuitele financiare din conturi

Edilul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, care este arestat preventiv pentru luare de mita, a fost dus de urgenta, luni, la spital, intrucat a facut o criza de diabet.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2738 seconds )