Libnet.ro
UNICEF

22:30

Sorin Oprescu, la un pas de a fi suspendat din functie. Ce prevede legea in acest caz

România Liberă România Liberă,
Sorin Oprescu, la un pas de a fi suspendat din functie. Ce prevede legea in acest caz

Sorin Oprescu va fi suspendat automat din functia de primar de catre prefect in cazul in care judecatorii decid arestarea sa preventiva, potrivit Legii administratiei publice locale, iar atributiile sale vor fi preluate de viceprimarul Cornel Pieptea PNL) sau de viceprimarul Dan Darabont PSD), anunta Mediafax. continuă pe România Liberă

Sorin Oprescu, al patrulea personaj din Primaria Capitalei ce a intrat in vizorul DNA din vara anului trecut si pana acum

Din luna iunie a anului trecut si pana acum au intrat in colimatorul DNA trei persoane din Primaria Capitalei: fostul consilier al lui Sorin Oprescu - Solomon Wigler, un functionar de la Urbanism, si fostul sef al Directiei Infrastructura.

Potrivit Legii administratiei publice locale, un primar este suspendat automat din functie daca este arestat preventiv: in acest caz, atributiile lui Oprescu ar urma sa fie preluate de unul dintre cei doi viceprimari

Potrivit Legii administratiei publice locale, Sorin Oprescu va fi suspendat automat din functia de primar general al Capitalei, daca va fi arestat preventiv. Atributiile sale ar urma sa fie preluate de unul dintre.

PNL cere demisia lui Sorin Oprescu: A doua functie ca importanta electorala, profund compromisa

Partidul National Liberal cere demisia lui Sorin Oprescu din functia de primar al Capitalei dupa ce acesta a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 25. 000 de euro. Liberalii considera ca, pentru.

Viceprimarul Cornel Pieptea: in cazul in care se va decide arestarea preventiva, mandatul lui Sorin Oprescu se va suspenda de drept. Este puternic afectata imaginea Primariei Bucuresti (VIDEO)

Liberalul Cornel Pieptea, viceprimar al Capitalei, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca in cazul in care Sorin Oprescu va fi arestat preventiv, acesta va fi suspendat din fu.

Cine ii va lua locul lui Sorin Oprescu in fruntea Primariei Capitalei daca va fi arestat

Sorin Oprescu va fi suspendat automat din functia de primar de catre prefect in cazul in care judecatorii decid arestarea sa preventiva, potrivit Legii administratiei publice locale, iar atributiile sale vor .

3 din 7: Bilantul primarilor din Bucuresti acuzati de coruptie. Sorin Oprescu, alaturi de Marian Vanghelie si Andrei Chiliman

Trei dintre cei sapte primari ai Bucurestiului au in acest moment dosare de coruptie: primarul general Sorin Oprescu, dar si primarii de sector Andrei Chiliman sectorul 1) si Marian Vanghelie sectorul 5). Miza in toate cele trei cazuri este una financiara, toate cele trei primarii fiind gestionare ale unor bugete uriase. Nici unul din cei trei nu si-a dat demisia din functie. In plus, Neculai Ontanu - primarul Sectorului 2, este sub suspiciunea unui plagiat la lucrarea de doctorat in stiintele securitatii Ontanu este la baza fierar betonist).

Sorin Oprescu a fost adus la Tribunalul Bucuresti. Edilul ar putea fi arestat in aceasta seara

00:Sorin Oprescu a fost adus la Tribunalul Bucuresti, unde magistratii decid daca Sorin Oprescu va fi arestat preventiv. 00: Sorin Oprescu va ajunge la Tribunalul Bucuresti la ora.

Oprescu, retinut de DNA. Ponta il gira pe primarul Capitalei: Merg pe mana lui Sorin Oprescu. Mereu am mers. Si el m-a sprijinit pe mine

Sorin Oprescu, retinut de DNA. Premierul Victor Ponta declara in urma cu mai putin de o luna ca il sustine pe Sorin Oprescu pentru obtinerea unui nou mandat la Primaria Capitalei, fiind vorba despre un sprijin reciproc.

Sorin Oprescu, retinut de DNA. Edilul este acuzat ca primea 10% din valoarea unor contracte incheiate de firme cu Primaria Capitalei/ Oprescu ar fi fost filmat luand o mita de 25.000 de euro, din care o parte ar fi ajuns la o fosta jurnalista - surse/ Un

DNA l-a retinut sambata noapte pe Sorin Oprescu, acuzat ca ar fi aderat la un grup infractional din Primaria Capitalei ce primea bani din contractele acordate de institutie. Procurorii spun ca edilul lua 10% din sumele din contracte si ca sambata a incasat 25. 000 de euro, parte a unei astfel de mite. La primar acasa, la mai multe persoane si firme si in trei institutii publice se fac perchezitii, iar la sediul Directiei sunt adusi angajati PMB pentru audieri. Un denuntator sustine ca, in ultimii trei ani, i-a dat primarului Oprescu mita in repetate randuri, insumand un milion de euro, potrivit Digi24. In paralel, avocatul lui Sorin Oprescu afirma ca Totul se bazeaza doar pe aprecieri si supozitii pe care DNA le-a luat ca mijloc de proba. Sefii Centrului Cultural Palatele Brancovenesti, directorul Directiei economice din Primaria Capitalei, Mircea Constantinescu, precum si fostul sofer al lui Sorin Oprescu au fost retinuti duminica de DNA.

Radu Banciu, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Era o caracatita bestiala, facuta impotriva noastra cu o minte care nu aducea nimic nou, dar care reusea sa permanentizeze raul si escrocheria (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre retinerea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, penntru luare de mita. Asta era Sorin Oprescu, sa iasa el basma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )