Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sorin Oprescu a fost adus la Tribunalul Bucuresti. Edilul ar putea fi arestat in aceasta seara

Antena3 Antena3,
Sorin Oprescu a fost adus la Tribunalul Bucuresti. Edilul ar putea fi arestat in aceasta seara

00:Sorin Oprescu a fost adus la Tribunalul Bucuresti, unde magistratii decid daca Sorin Oprescu va fi arestat preventiv. 00: Sorin Oprescu va ajunge la Tribunalul Bucuresti la ora. continuă pe Antena3

Sorin Oprescu a fost retinut. Primarul Capitalei a fost prins in flagrant in timp ce primea mita

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost retinut de procurorii DNA in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce edilul a fost prins in flagrant in timp ce lua mita in valoare de 25. 000 de euro.

Sorin Oprescu a fost retinut. Primarul Capitalei a fost prins in flagrant in timp ce primea mita. Perchezitii la Primarie

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost retinut de procurorii DNA, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce edilul a fost prins in flagrant delict cand primea 25. 000 de euro mita. Oprescu asista in acest moment la perchezitiile facute la casa sa din Ciolpani, Ilfov, alte perchezitii derulandu-se la Primarie, institutii din subordine si sediile unor firme. in acelasi timp, mai multi angajati ai Primariei Capitalei sunt audiati la DNA.

Sorin Oprescu a fost retinut. Primarul cu cei mai multi bani publici pe mana: Mie nu mi-e frica de nimeni, de ce sa-mi fie daca sunt curat?

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost retinut sambata noapte de procurorii DNA dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 25. 000 de euro. Adevarul va prezinta astazi cine este edilul-sef al Bucurestiului, omul care administreaza cel mai mare buget din Capitala.

Sorin Oprescu a fost retinut de DNA pentru luare de mita. Perchezitia s-a incheiat, edilul a fost scos din casa cu catuse la maini

15:Sorin Oprescu a fost scos din casa cu catuse la maini si se indreapta spre sediul DNA. Mascatii au ridicat din locuinta edilului mai multe cutii cu documente. 15: Avocatul lui Sorin O.

Primarul Sorin Oprescu a fost scos cu catuse din casa

Cu duba Politiei a fost luat Sorin Oprescu. Avea mainile incatusate. Asta este imaginea primarului general, dupa incheierea perchezitiei de azi din casa lui de la Ciolpani. Astfel relateaza Agerpres.

Sorin Oprescu a fost retinut de DNA pentru luare de mita

Sorin Oprescu a fost retinut de procurorii DNA, fiind acuzat de luare de mita. in perioada 2013-2015, un grup bine organizat, la care a aderat si inculpatul Oprescu Sorin Mircea, a infiintat in administratia.

Cum comenteaza presa internationala retinerea lui Sorin Oprescu

Retinerea primarului Capitalei Sorin Oprescu, a starnit atentia presei internationale, astfel ca astfel ca cele mai cunoscute ziare din presa straina au comentat stirea ca edilul Primariei Bucuresti a fost prins in flagrant pentru luare de mita.

Sorin Oprescu, retinut de DNA. Edilul este acuzat ca primea 10% din valoarea unor contracte incheiate de firme cu Primaria Capitalei/ Oprescu ar fi fost filmat luand o mita de 25.000 de euro, din care o parte ar fi ajuns la o fosta jurnalista - surse/ Un

DNA l-a retinut sambata noapte pe Sorin Oprescu, acuzat ca ar fi aderat la un grup infractional din Primaria Capitalei ce primea bani din contractele acordate de institutie. Procurorii spun ca edilul lua 10% din sumele din contracte si ca sambata a incasat 25. 000 de euro, parte a unei astfel de mite. La primar acasa, la mai multe persoane si firme si in trei institutii publice se fac perchezitii, iar la sediul Directiei sunt adusi angajati PMB pentru audieri. Un denuntator sustine ca, in ultimii trei ani, i-a dat primarului Oprescu mita in repetate randuri, insumand un milion de euro, potrivit Digi24. In paralel, avocatul lui Sorin Oprescu afirma ca Totul se bazeaza doar pe aprecieri si supozitii pe care DNA le-a luat ca mijloc de proba. Sefii Centrului Cultural Palatele Brancovenesti, directorul Directiei economice din Primaria Capitalei, Mircea Constantinescu, precum si fostul sofer al lui Sorin Oprescu au fost retinuti duminica de DNA.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, retinut de DNA, fiind prins in timp ce primea mita. Surse: Edilul avea asupra lui 5.000 de euro, bani marcati

20 Potrivit unor surse, citate de B1 TV, asupra lui Sorin Oprescu au fost gasiti 5. 000 de euro, bani marcati, despre cae edilul le-ar fi spus anchetatorilor ca ii apartin. Suma a fost indisponibiliz.

Presa straina, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Edilul Bucurestiului percepea 10% din contractele desfasurate de primarie

Retinerea pentru 24 de ore a primarului Capitalei, Sorin Oprescu, a intrat si in atentia presei internationale. Site-ul blink. htcsense. com noteaza ca ca edilul Bucurestiului a fost retinut sambata noapte,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )