Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Rosca Stanescu, exclus din PNL

Antena3 Antena3,
Sorin Rosca Stanescu, exclus din PNL

Sorin Rosca Stanescu a fost exclus din PNL. Decizia luata cu 47 de voturi pentru si 5 impotriva. Decizia liberalilor vine dupa ce Sorin Rosca Stanescu l-a acuzat pe Traian Basescu de faptul ca, impreuna cu. continuă pe Antena3

Sorin Rosca Stanescu, exclus din PNL.

Senatorul va parasit partidul la scurt timp dupa ce a declansat un amplu scandal, in care a prezentat documente false despre finantarea Aliantei DA, in campania electorala din 2004. Biroul Politic al PNL a aprobat, ieri, cu 41 de voturi pentru si cinci impotriva, propunerea de excludere a senatorului Sorin Rosca Stanescu din PNL, dupa ce acesta a alansat acuzatii false la adresa presedintelui Traian Basescu. Conform statutului PNL, decizia de excludere adoptata de Biroului .

Senatorul Sorin Rosca Stanescu, exclus din PNL de conducerea partidului. Decizia finala va fi luata de delegatia permanenta

Senatorul PNLSorin Rosca Stanescu a fost exclus, luni din PNL, de conducerea Partidului National Liberal, cu 47 de voturi pentru si 5 impotriva, insa aceasta nu este o decizie definitiva.

Senatorul de Dambovita, Sorin Rosca Stanescu, exclus din PNL

Senatorul va parasit partidul la scurt timp dupa ce a declansat un amplu scandal, in care a prezentat documente false despre finantarea Aliantei DA, in campania electorala din 2004.

Liberalii discuta astazi excluderea din partid a senatorului Sorin Rosca Stanescu

Biroul Politic al PNL va lua astazi in discutie excluderea din partid a senatorului de Dambovita Sorin Rosca Stanescu. Cererea a fost facuta chiar de liderul formatiunii, Crin Antonescu. Decizia vine dupa ce senatorul l-a acuzat pe Traian Basescu de spalare de bani, in baza unor documente care au fost declarate false. Sorin Rosca Stanescu a reusit sa fie o sursa de scandal pentru liberali.

Sorin Rosca Stanescu a fost exclus din PNL

Sorin Rosca Stanescu a fost exclus din PNL. Decizia luata cu 47 de voturi pentru si 5 impotriva. Decizia liberalilor vine dupa ce Sorin Rosca Stanescu l-a acuzat pe Traian Basescu de faptul ca, impreuna cu.

Sorin Rosca Stanescu a fost exclus din PNL.

Biroul Politic al PNL a votat, luni, excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din randurile partidului cu 47 de voturi pentru si 5 impotriva. Sorin Rosca Stanescu i-a rugat pe colegii sai liberali, ca indiferent de rezultatul votului, sa nu il judece foarte aspru. Le-am spus colegilor liberali ca niciun senator nu poate verifica conturi bancare cu atat mai mult cu cat acele virari de bani sunt subiectul unei anchete care sta la Parchet din luna martie. Tacerea Parchetului m-a determinat .

Sorin Rosca Stanescu a fost exclus din PNL

Senatorul Sorin Rosca Stanescu a fost exclus din PNL, urmand ca decizia sa fie validata in Delegatia Permanenta a PNL, a anuntat presedintele PNL Crin Antonescu.

UPDATE Sorin Rosca-Stanescu a fost exclus din PNL. Antonescu: Ma gandesc ca poate il ia PSD

Conducerea PNL a votat excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din partid, cu 46 de voturi pentru, cinci abtineri, iar doua voturi au fost nule.

Rosca-Stanescu a fost exclus din PNL:Nimeni din conducere nu m-a intrebat daca documentele sunt false

Conducerea PNL a votat excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din partid, dupa scandalul cu presedintele Traian Basescu.

Sorin Rosca Stanescu, aproape exclus din PNL. Antonescu: Urmeaza confirmarea Delegatiei permanente

Update 17. 42- Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca propunerea sa de excludere din partid a senatorului Sorin Rosca Stanescu a fost aprobata in formatiunea politica, urmand ca decizia sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )