Libnet.ro
UNICEF

23:15

Sorin Rosca Stanescu strange semnaturi pentru candidatura lui Mircea Diaconu la PE

Adevărul Adevărul,
Sorin Rosca Stanescu strange semnaturi pentru candidatura lui Mircea Diaconu la PE

Senatorul Sorin Rosca Stanescu s-a apucat sa stranga, a cabinetul parlamentar din Dambovita, semnaturi de sustinere a lui Mircea Diaconu la europarlamentare. continuă pe Adevărul

Mircea Diaconu strange semnaturi pentru candidatura la alegerile parlamentare/ Antena 3 transmite in direct din fata Teatrului Nottara

Mircea Diaconu, care a demisionat din PNL miercuri, strange semnaturi pentru a candida independent la alegerile europarlamentare, desi acesta are interdictie de a fi numit pe o functie publica.

Mircea Diaconu strange semnaturi pentru candidatura la alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu are la dispozitie cinci zile pentru a strange semnaturile pentru candidatura ca independent la alegerile europarlamentare. Pentru cei care vor sa-l ajute, Mircea Diaconu a anuntat la Antena 3 ca.

Oana Stancu semneaza pentru candidatura lui Diaconu la europarlamentare: Face acest gest pentru insanatosirea tarii

Mircea Diaconu are la dispozitie cinci zile pentru a strange semnaturile pentru candidatura ca independent la alegerile europarlamentare. Jurnalista Oana Stancu sustine candidatura acestuia si este de parere ca nu.

Dan Voiculescu face un apel la strangerea de semnaturi la Teatrul Nottara pentru candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare

Dan Voiculescu face un apel catre cei care se simt apropiati de onestitatea lui Mircea Diaconu sa vina luni la Teatrul Nottara pentru a semna pentru candidatura sa la alegerile parlamentare, intr-un articol pe blogul personal, publicat joi, in care vorbeste despre valorile nationale.

A inceput recolta de semnaturi pentru europarlamentare. CINE o sustine din umbra pe EBa

Primarul din Comarnic a strans cu ajutorul consilierilor sai de la primarie zeci de liste cu sustinatori pentru Partidul Miscarea Populara. Jurnalistii de la gandul. info au intrat in posesia listelor cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )