Libnet.ro
UNICEF

13:15

Mircea Diaconu strange semnaturi pentru candidatura la alegerile europarlamentare

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu strange semnaturi pentru candidatura la alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu are la dispozitie cinci zile pentru a strange semnaturile pentru candidatura ca independent la alegerile europarlamentare. Pentru cei care vor sa-l ajute, Mircea Diaconu a anuntat la Antena 3 ca. continuă pe Antena3

Fiica lui Mircea Diaconu, la Sinteza zilei: Candidatura la europarlamentare, ultima sansa de a sterge pata pusa de ANI. Altfel, ramane ca ei

Ana Diaconu, fiica maestrului Mircea Diaconu, a vorbit in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, despre decizia tatalui ei de a candida ca independent la alegerile europarlamentare, din 25 mai.

Mircea Diaconu, exclus de PNL de la europarlamentare

Conducerea PNL a decis, marti, scoaterea lui Mircea Diaconu de pe lista initiala de candidati stabilita pentru alegerile europarlamentare, informeaza surse din PNL citate de Mediafax. in favoarea mentinerii lui.

Crin Antonescu, despre motivul excluderii lui Mircea Diaconu de pe lista candidatilor la europarlamentare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti ca retragerea lui Mircea Diaconu de pe lista de candidati la europarlamentare din partea liberalilor a fost determinata de situatia acestuia legata de sentinta.

Mircea Diaconu, exclus de pe listele liberalilor la alegerile europarlamentare

Fostul senator Mircea Diaconu a fost restras de pe lista liberalilor pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Mircea Diaconu nu poate candida la alegerile europarlamentare, in urma sentintei de incompatibilitate,.

Oana Stancu semneaza pentru candidatura lui Diaconu la europarlamentare: Face acest gest pentru insanatosirea tarii

Mircea Diaconu are la dispozitie cinci zile pentru a strange semnaturile pentru candidatura ca independent la alegerile europarlamentare. Jurnalista Oana Stancu sustine candidatura acestuia si este de parere ca nu.

UPDATE Mircea Diaconu a demisionat din PNL. El va candida independent la europarlamentare

Vicepresedintele PNL Mircea Diaconu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca si-a dat demisia din partid si va candida independent la alegerile europarlamentare, el adaugand ca urmeaza sa stranga 100. 000 de semnaturi astfel incat candidatura sa sa poata fi contestata de ANI.

Mircea Diaconu a demisionat din PNL si va candida ca independent la europarlamentare

Mircea Diaconu a demisionat dinPNL dupa ce a fost exclus de pe lista candiatilor pentru alegerile europarlamentare, relateaza B1 TV. Diaconu a anuntat ca va candida ca independent la alegerile pentru.

Mircea Diaconu a demisionat din PNL si va merge singur la europarlamentare

Mircea Diaconu a demisionat din PNL si va candida la alegerile europarlamentare din 25 mai ca independent, potrivit realitatea . net.

Mircea Diaconu, un actor grabit.

Mircea Diaconu insista sa candideze la europarlamentare ca independent, desi instanta i-a interzis sa ocupe functii pana in 2015. El si-a dat demisia din PNL, dupa ce liberalii l-au retras de pe listele pentru Parlamentul European. Diaconu a anuntat ca vrea sa candideze ca independent la alegerile europarlamentare, el adaugand ca urmeaza sa stranga 100. 000 de semnaturi pentru a-si putea depune candidatura si pentru ca ANI sa o poata contesta. Este vorba despre dreptul meu de a .

Mircea Badea: Cine nu semneaza pentru Mircea Diaconu, fie-sa-i EBA!

Mircea Badea a comentat, joi, la in Gura Presei, posibila candidatura a Elenei Basescu ca independent la alegerile europarlamentare, adaugand ca cei care nu vor semna pentru Mircea Diaconu, fie-sa-i EBA!. Cine n.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )