Libnet.ro
UNICEF

10:16

Sorina Matei, dezvaluiri in cazul lui Augustin Lazar: Niciun procuror nu putea fi seful comisiei de liberari a penitenciarului fara a semna un protocol cu securitatea (VIDEO)

B1 B1,
Sorina Matei, dezvaluiri in cazul lui Augustin Lazar: Niciun procuror nu putea fi seful comisiei de liberari a penitenciarului fara a semna un protocol cu securitatea (VIDEO)

Procurorul general Augustin Lazar a spus in repetate randuri ca nu a avut nicio legatura cu Securitatea, in momentul in care ocupa postul de procuror la Penitenciarul Aiud. Jurnalista Sorina Matei a. continuă pe B1

Augustin Lazar: Ne-am exprimat ca niste oameni decenti si nu a fost niciun motiv sa facem vreun conflict

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, afirma ca nu a existat niciun motiv de conflict la interviul sustinut miercuri, in fata ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru un alt mandat la sefia.

Cine sunt acuzatorii din presa ai d-lui Augustin Lazar?

Dupa cum lesne s-a putut observa de toti cei care imi citesc in mod constant comentariile, am adoptat o atitudine rezervata in cazul procurorului general al Romaniei, dl. Augustin Lazar si in privinta dezvaluirile referitoare la ceea ce ar fi facut domnia sa in tinerete. Pe vremea cand era tanar procuror la Alba Iulia.

Dragnea: Ce sa facem? Sa dam crezare unora ca Iohannis este santajat in cazul revocarii lui Lazar?

Liviu Dragnea a afirmat, joi, ca nu intelege de ce presedintele nu il revoca pe procurorul general Augustin Lazar dupa dezvalurile privind trecutul sau de procuror.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mesaj pentru Augustin Lazar: Calvarul Aiudului!...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis un mesaj pe Facebook pentru procurorul general, Augustin Lazar. Tudorel Toader a pus o fotografie realizata la Penitenciarul Aiud, unde Augustin Lazar a fost.

AUGUSTIN LAZAR, INTREBAT DE TUDOREL TOADER DESPRE NEREALIZARILE DIN MANDATUL SAU: Partea plina a paharului a fost mai mare decat partea goala

Augustin Lazar a spus, astazi, in cadrul interviului pe care l-a sustinut pentru ocuparea unui nou mandat de procuror general ca are o experienta de peste 36 de ani, dintre care 20 de ani in functii de conducere.

Minciuni scandaloase descoperite in Dosarul Revolutiei.Ce a spus Augustin Lazar despre proiectul trimis la minister

Ana Maria Bujor a prezentat la Antena 3 o serie de minciuni legate de Dosarul Revolutiei. Dosarul Revolutiei nu este nici pe departe cel despre care vorbeste Augustin Lazar. Exista in acest moment in.

Tariceanu, atac la Augustin Lazar: Acest Vasile Roaita al Opozitiei

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, la atacat sambata pe procurorul general Augustin Lazar, spunand despre aceste ca este un Vasile Roaita al Opozitiei.

Calin Popescu-Tariceanu, replica dura legata de pensia lui Augustin Lazar

Klaus Iohannis le-a dat un raspuns halucinant celor doi fosti detinuti politici, Ioan Muntean si Marin Iancu, care i-au cerut, vineri, la Cotroceni, sa-l revoce pe Augustin Lazar din functia de procuror.

SONDAJ. Credeti ca Augustin Lazar trebuie sa demisioneze?

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, este de departe personajul negativ al momentului si se afla in mijlocul unuia dintre cele mai mari scandaluri din ultimii ani. Contestat de foarte multa lume, dar.

ALDE: Ne intrebam daca Iohannis ii este doar recunoscator lui Augustin Lazar pentru dosarele inchise sau e doar santajat cu dosarul sotiei sale

ALDE raspunde acuzatilor presedintelui Klaus Iohannis conform carora absenta de la consultarile de la Cotroceni e determinata de dezinteresul fata de situatia justitiei. Partidul condus de Calin Popescu Tariceanu sustine ca presedintele trebuie sa il revoce pe procurorul general Augustin Lazar.

ştiri de la B1

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )