Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sotia filosofului Mihai Sora a postat un mesaj nelinistitor pe Facebook: Pozitivi, amandoi

Adevărul Adevărul,
Sotia filosofului Mihai Sora a postat un mesaj nelinistitor pe Facebook: Pozitivi, amandoi

Sotia filosofului Mihai Sora, Luiza Sora, a postat, marti, pe Facebook un mesaj ambiguu: Pozitivi, amandoi. Randurile au fost interpretate, in contextul epidemiei de coronavirus, drept un anunt ca atat ea, cat si sotul sau ar fi fost diagnosticati cu COVID-19. Cele peste 540 de comentarii contin urari de sanatate, dar si de revolta fata de ambiguitatea postarii. continuă pe Adevărul

Sotia lui Mihai Sora, mesaj ambiguu pe Facebook: Pozitivi, amandoi

Luiza Sora, sotia filosofului Mihai Sora, a postat marti un mesaj ambiguu pe Facebook - Pozitivi, amandoi. Si doar Dumnezeu, in mare mila Sa - fara alte explicatii.

Sotia lui Mihai Sora, mesaj pe Facebook in plina pandemie de coronavirus: Pozitivi amandoi

Sotia filosofului Mihai Sora spune, intr-o postare pe Facebook, in plina pandemie de coronavirus, ca sunt amandoi pozitivi.

Sotia filozofului MIHAI SORA, pe Facebook: Pozitivi, amandoi. Si doar Dumnezeu, in mare mila Sa

Pozitivi, amandoi. Si doar Dumnezeu, in mare mila Sa, a scris pe contul sau de Facebook sotia filozofului Mihai Sora, in plinapandemie de coronavirus. Foarte multe persoane le-au transmis mesaje de.

Mihai si Luiza Sora, infectati cu coronavirus. Ce a anuntat acum sotia filosofului

Veste de ultima ora, postata pe Facebook de Luiza Sora, sotia filosofului Mihai Sora. Potrivit acesteia, cei doi au fost testati pozitiv cu coronavirus. Mihai si Luiza Sora, infectati cu coronavirus Luiza Sora a facut anuntul pe contul sau de Facebook in urma cu aproximativ patruzeci de minute. Pozitivi amandoi. Si doar Dumnezeu, in mare .

Mihai Sora si sotia lui, infectati cu coronavirus

Mihai Sora si sotia lui au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Anuntul a fost facut de sotia filosofului pe pagina personala de Facebook.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )