Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sotia senatorului PSD Alexandru Cordos, retinuta pentru trafic de influenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sotia senatorului PSD Alexandru Cordos, retinuta pentru trafic de influenta

Sotia senatorului PSD Alexandru Cordos, Mihaiela Cordos, referent la Spitalul Judetean Cluj, a fost retinuta pentru 24 de ore de catre procurorii DNA, fiind acuzata de trafic de influenta in forma continuata, ea urmand sa fie dusa azi la instanta suprema, cu propunere de arestare preventiva, potrivit reprezentantilor DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Sotia senatorului PSD Alexandru Cordos, retinuta

Sotia senatorului PSD Alexandru Cordos, Mihaela Cordos, referent la Spitalul Judetean Cluj, a fost retinuta, joi seara, pentru 24 de ore, intrucat este acuzata de trafic de influenta in forma continuata, informeaza un comunicat remis de DNA.

Sotia senatorului PSD Alexandru Cordos, arestata pentru fapte de coruptie

ACTUALIZARE 16:44 Sotia senatorului PSD Alexandru Cordos, Mihaiela Cordos, referent la Spitalul Judetean Cluj, a fost arestata pentru 30 de zile de catre procurorii DNA, fiind acuzata de trafic de influenta in forma continuata.

Sotia senatorului PSD Alexandru Cordos, arestata pentru fapte de coruptie

ACTUALIZARE 16:44 Sotia senatorului PSD Alexandru Cordos, Mihaiela Cordos, referent la Spitalul Judetean Cluj, a fost arestata pentru 30 de zile de catre procurorii DNA, fiind acuzata de trafic de influenta in forma continuata.

Perchezitii la Spitalul Judetean Cluj. Vizata, sotia senatorului PSD Alexandru Cordos

Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Spitalul Judetean Cluj, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de trafic de influenta, pentru ca opt persoane sa obtina locuri de munca la institutii publice, informeaza Mediafax.

Familia senatorului PSD Alexandru Cordos, urmarita penal pentru trafic de influenta

Familia senatorului PSD Alexandru Cordos este urmarita penal pentru trafic de influenta, potrivit unui comunicat DNA. Mihaiela Cordos si Andreea Alexandra Cordos, sotia si fiica senatorului PSD, sunt urmarire p.

Mihaela Cordos, sotia senatorului Alexandru Cordos, retinuta pentru 24 de ore

Mihaela Cordos, sotia senatorului Alexandru Cordos, a fost retinuta 24 de ore, iar procurorii Anticoruptie cer arestarea sa preventiva, informeaza B1 TV. Mihaela Cordos, impreuna cu sotul ei si fiica.

Sotia senatorului Alexandru Cordos, RETINUTA de DNA

Sotia senatorului Alexandru Cordos a fost retinuta azi noapte de DNA, iar astazi va fi prezentata cu propunere de arestare preventiva la inalta Curte. Senatorul PSD Alexandru Cordos si fiica.

Mihaela Cordos, sotia senatorului Alexandru Cordos, arestata pentru fapte de coruptie. Decizia nu este definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri, la propunerea DNA, arestarea preventiva pentru 30 de zile a Mihaelei Lucia Cordos, sotia senatorului Alexandru Cordos, acuzata de trafic de influenta in.

Sotia senatorului Alexandru Cordos, retinuta pentru 24 de ore. Procurorii DNA cer arestarea preventiva

Mihaela Cordos, sotia senatorului PSD Alexandru Cordos, a fost retinuta, vineri dimineata, pentru 24 de ore. Ea este acuzata de trafic de influenta. Familia parlamentarului este urmarita penal. DNA a anuntat, joi, ca a inceput urmarirea penala a senatorului Alexandru Cordos si a sotiei sale pentru trafic de influenta si a fiicei acestora pentru complicitate la trafic de influenta.

Sotia senatorului Alexandru Cordos, Mihaiela Cordos, arestata pentru 30 de zile

UPDATE - Sotia senatorului PSD Alexandru Cordos, Mihaiela Cordos, referent la Spitalul Judetean Cluj, a fost arestata pentru 30 de zile de catre procurorii DNA, fiind acuzata de trafic de influenta in forma.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.237 seconds )