Libnet.ro
UNICEF

13:45

Spalletti va folosi mai multe rezerve in meciul cu Astra

Online Sport Online Sport,
Spalletti va folosi mai multe rezerve in meciul cu Astra

Antrenorul echipei AS Roma, Luciano Spalletti, a prefatat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa la Arena Nationala intalnirea cu Astra Giurgiu de joi seara din ultima etapa a grupelor Europa League. continuă pe Online Sport

Atentie soferi! Este cod galben de ceata si polei in mai multe zone ale tarii, pana ora 8,00

Meteorologii au emis o avertizare nowcasting de cod galben de ceata valabil pana la ora 8,00 in mai multe zone din tara. Vizibilitatea va fi redusa local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

Dacian Ciolos: Nu exclud posibilitatea de a intra intr-un partid politic, dupa alegerile parlamentare, dar va depinde de mai multe lucruri

Premierul Dacian Ciolos nu exclude posibilitatea de a se inscrie intr-un partid politic dupa alegeri parlamentare din 11 decembrie. Cu toate acestea, seful Executivului a explicat ca aceasta decizie depinde de mai multe lucruri.

Cum deschizi mai multe ferestre cu acelasi program in Windows

Orice sistem de operare Windows vine la pachet cu o serie de combinatii de taste, iar una foarte simpla te ajuta sa deschizi mai multe ferestre cu acelasi program de care ai nevoie. Cei mai multi dintre noi s-au obisnuit sa foloseasca taskbar-ul din Windows pentru a porni rapid aplicatiile cu care interactioneaza foarte des.

Scandal in Franta: DANSATOARE LA BARA imbracate in CRACIUNITE executa mai multe numere de acrobatie in locuri publice (FOTO)

Doua femei imbracate sumar in alb si rosu, costume asemanatoare celor de craciunite, au executat mai multe numere de acrobatii specifice dansului la bara folosindu-se de caruselele si.

Harta infractiunilor din Bucuresti. in ce sector se sparg cele mai multe case, unde se fura cel mai des din buzunare. Paziti masina in Sectorul 2 si incuiati usa in Sectorul 3

Cele mai multe spargeri de locuinte, talharii, furturi din buzunare si din masini se petrec in sectoarele 2 si 3 ale Capitalei. De partea cealalta, cele mai sigure sectoare la acest capitol sunt si cele mai sarace, 4 si 5.

Harta infractiunilor din Bucuresti. in ce sector se sparg cele mai multe case, unde se fura cel mai des din buzunare

Cele mai multe spargeri de locuinte, talharii, furturi din buzunare si din masini se petrec in sectoarele 2 si 3 ale Capitalei. De partea cealalta, cele mai sigure sectoare la acest capitol sunt si cele mai sarace, 4 si 5.

Rectorul Universitatii de Vest, Marilen Pirtea, ar fi plagiat in mai multe articole

Mai multe articole semnate in perioada 2008-2015 de rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, profesorul universitar Marilen Pirtea, prezinta suspiciuni de plagiat, potrivit Press One.

Acuzatii de plagiat pentru rectorului Universitatii de Vest din Timisoara: Marilen Pirtea ar fi copiat in mai multe articole stiintifice (VIDEO)

Rectorul universitatii de Vest din Timisoara, Marilen Pirtea, este acuzat de plagiat. Potrivit jurnalistei Emilia Sercan, mai multe articole stiintifice semnate in perioada 2008-2015 de rectorul.

Spalletti a anuntat lotul Romei pentru meciul cu Astra. Francesco Totti va sosi la Bucuresti

Luciano Spalletti a definitivat lotul pe care va miza la meciul cu Astra, de joi, ora 20:00, in exclusivitate la Dolce Sport.

Reghecampf ar fi vrut mai multe goluri cu Pandurii. Nu-l deranjeaza tribunele goale

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a comentat victoria obtinuta de echipa sa contra celor de la Pandurii, primul succes dupa patru etape.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3977 seconds )