Libnet.ro
UNICEF

18:30

Spania decreteaza stare de urgenta pentru a opri extinderea coronavirusului

Antena3 Antena3,
Spania decreteaza stare de urgenta pentru a opri extinderea coronavirusului

Premierul Pedro Sanchez va decreta starea de urgenta in toata Spania pentru a opri extinderea coronavirusului. continuă pe Antena3

Bulgaria declara stare de urgenta din cauza crizei coronavirusului

Parlamentul de la Sofia a aprobat vineri instituirea starii de urgenta din cauza crizei coronavirusului, relateaza Reuters.

Gabriela Firea cere masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, solicita Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului, avand in vedere ca, sute de romani din Italia, zona europeana cea mai afectata, dar si din Spania, unde este un numar mare de imbolnaviri, continua sa intre in tara, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Rugaciunea rostita de toti preotii din tara pentru oprirea raspandirii coronavirusului

Patriarhul Daniel a trimis o rugaciune speciala tuturor eparhiilor tara pentru oprirea raspandirii coronavirusului.

15 recomandari esentiale pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Evitarea locurilor aglomerate, respectarea regulilor de igiena, folosirea unor rute alternative de transport, folosirea cardului si limitarea la maximum a oricarui contact direct cu alte persoane, sunt cateva din cele 15 recomandari ale autoritatilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului.

Guvernul spaniol a decretat stare de alarma din cauza raspandirii coronavirusului: Magazinele si barurile vor fi inchise iar circulatia vehiculelor si a persoanelor poate fi blocata

Premierul spaniol Pedro Sanchez a decretat starea de alarma in toata Spania pentru a opri extinderea coronavirusului. Decide sa aplice aceasta masura a doua oara intr-un regim democratic pentru a.

Coronavirus: Ungaria decreteaza stare de pericol: nu mai pot intra in tara cetateni care vin din Italia, China, Iran sau Coreea de Sud, cu exceptia maghiarilor

Guvernul de la Budapesta a instituit starea de pericol pe intreg teritoriul Ungariei din cauza coronavirusului, interzicand intrarea in tara a celor care vin din Italia, China, Iran sau Coreea de Sud, cu exceptia maghiarilor, transmite MTI.

CORONAVIRUS. Bulgaria declara stare de urgenta

UPDATE -Parlamentul de la Sofia a aprobat vineri instituirea starii de urgenta din cauza crizei coronavirusului, relateaza Reuters. Masura este in vigoare pana la data de 13 aprilie. Numarul cazurilor.

BVB a implementat masuri pentru ca activitatea sa nu fie afectata de extinderea coronavirusului

Bursa de Valori Bucuresti a luat masuri de preventie a influentei COVID-19 asupra activitatii sale curente si a tuturor angajatilor si are un plan de continuitate a activitatii chiar si pentru cazuri in care aceasta nu se mai poate desfasura de la sediul central, plan care implica chiar si telemunca, informeaza BVB printr-un comunicat.

DSU, apel ferm catre populatie. Recomandarile pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Departamentul pentru Situatii de Urgenta vine cu 15 recomandari privind conduita sociala responsabila in prevenirea raspandirii coronavirus COVID-19) .

TrueStoryProject: Se impune un CSAT pe plan national si un Fond European de Urgenta pentru criza economica

Coronavirus a devenit o criza globala cu implicatii individuale, societale, economice si politice scrie True Story Project, care atrage atentia asupra faptului ca CSAT ar trebui sa analizeze si sa recomande solutii pentru continerea acestei crize, cu precadere in perioada sarbatorilor pascale, dar si pe termen mediu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )