Libnet.ro
UNICEF

23:01

Spania: Parlamentul Cataloniei aproba un REFERENDUM pentru independenta

România Liberă România Liberă,
Spania: Parlamentul Cataloniei aproba un REFERENDUM pentru independenta

Parlamentul din Catalonia a votat, vineri, cu 106 voturi pentru si 28 impotriva, o lege care permite organizarea unui rederendum pentru dobandirea independentei regiunii fata de Spania. continuă pe România Liberă

UPDATE .VIDEO: Rezultatul referendumului pentru independenta din Scotia va fi facut public dupa ora 24.00

Rezultatele referendumului pentru independenta din Scotia vor fi facute publice dupa ora locala 22. 00 ora Romaniei), acesta fiind momentul in care vor fi inchise cele 2. 600 de birouri de vot. Ora deschiderii este 07. 00 ora Romaniei).

UPDATE. VIDEO: Rezultatul referendumului pentru independenta din Scotia va fi facut public dupa ora 24.00

Rezultatele referendumului pentru independenta din Scotia vor fi facute publice dupa ora locala 22. 00 ora Romaniei), acesta fiind momentul in care vor fi inchise cele 2. 600 de birouri de vot. Ora deschiderii este 07. 00 ora Romaniei).

Rezultatul referendumului pentru independenta din Scotia va fi facut public dupa ora 24.00

Rezultatele referendumului pentru independenta din Scotia vor fi facute publice dupa ora locala 22. 00 ora Romaniei), acesta fiind momentul in care vor fi inchise cele 2. 600 de birouri de vot. Ora deschiderii este 07. 00 ora Romaniei).

Un om de afaceri din Marea Britanie a pariat 1,5 milioane de dolari pe rezultatul referendumului pentru independenta Scotiei

Un om de afaceri din Marea Britanie a pariat aproape 1,5 milioane de dolari pe varianta ca scotienii vor vota nu la referendumul pentru independenta. Aceasta este considerata a fi cea mai mare suma pariata vreodata pe un eveniment politic in Marea Britanie, scrie Time.

FOTOGALERIE Cum va arata steagul Marii Britanii daca Scotia voteaza pentru independenta

In cazul in care Scotia voteaza pentru independenta la referendumul de joi, este posibil ca steagul Marii Britanii, unul dintre cele mai cunoscute drapele din lume, sa fie amenintat. Steagul Uniunii, creat acum mai mult de 200 de ani, combina culorile celor trei sfinti care patroneaza Anglia, Irlanda si Scotia. Daca scotienii aleg sa fie independenti, crucea alba de pe fondul albastru ar putea disparea, relateaza AFP.

Sprijinul scotienilor pentru independenta a crescut cu un procent, la 48%. Juramantul lui Cameron, Miliband si Nick Clegg

Sprijinul scotienilor pentru independenta a crescut cu un procent, la 48%, potrivit unui sondaj publicat marti de Scottish Daily Mail si citat de Reuters. Sondajul arata ca sustinerea pentru mentinerea Scotiei in Marea Britanie stationeaza la 52%, excluzand alegatorii indecisi.

Parlamentul Cataloniei autorizeaza organizarea unei consultari populare privind independenta

Parlamentul din Catalonia a votat, vineri, o lege care permite organizarea unei consultari populare privind independenta regiunii fata de Spania, informeaza AFP. Parlamentul regional a aprobat vineri, cu 106.

Parlamentul Cataloniei a votat organizarea unei consultari populare privind independenta

Parlamentul din Catalonia a votat, vineri, o lege care permite organizarea unei consultari populare privind independenta regiunii fata de Spania, pentru a evita din punct de vedere juridic opozitia Madridului.

LIVE TEXT Referendum crucial in Scotia pentru independenta si ruperea de Anglia/ Sondaj YouGov: 54% dintre scotieni se pronunta impotriva independentei

Scotia decide joi daca doreste sa devina independenta sau sa ramana in sanul Marii Britanii, intr-un referendum a carui miza a starnit o dezbatere politica aprinsa, printre cele mai pasionante din istoria sa. 600 de sectii de votare isi deschid portile la ora locala 07:00 ora locala 06. 00 GMT) si se inchid la ora 22:00 21. Primele rezultate sunt asteptate vineri dimineata. Un sondaj YouGov, prezentat de BBC in pagina electronica, si citat de Mediafax, arata ca tabara celor care vor ca Scotia sa ramana in Regatul Unit a devansat cu 54% procentul celor care doresc independenta. ----------------------------Ora 00:30 Exit-poll: 54% dintre scotieni se pronunta impotriva independenteiOra 00:15Aproximativ 80% dintre alegatori au participat la referendum.

LIVE TEXT Referendum crucial in Scotia pentru independenta si ruperea de Anglia/ Dupa numararea a 26 din cele 32 de circumscriptii: 54% dintre scotieni se pronunta impotriva independentei

Scotia a votat joi daca doreste sa devina independenta sau sa ramana in sanul Marii Britanii, intr-un referendum a carui miza a starnit o dezbatere politica aprinsa, printre cele mai pasionante din istoria sa. Primele rezultate sunt asteptate vineri dimineata. Un sondaj YouGov, prezentat de BBC in pagina electronica, si citat de Mediafax, arata ca tabara celor care vor ca Scotia sa ramana in Regatul Unit a devansat cu 54% procentul celor care doresc independenta. ----------------------------Ora 07:45 Lideri ai taberei pro-independenta recunosc ca probabil au fost infranti, potrivit AFP. Se pare ca nu vom realiza ceea ce am sperat, a declarat, vineri dimineata, pentru BBC, viceprim-ministrul Scotiei si numarul doi al Partidului National Scotian, Nicola Sturgeon. Ora 07:30 BBC: Dupa numararea a 26 din cele 32 de circumscriptii electorale, 54% dintre votanti au votat impotriva indepedentei ScotieiOra 00:30 Exit-poll: 54% dintre scotieni se pronunta impotriva independentei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )