Libnet.ro
UNICEF

13:32

UPDATE .VIDEO: Rezultatul referendumului pentru independenta din Scotia va fi facut public dupa ora 24.00

România Liberă România Liberă,
UPDATE .VIDEO: Rezultatul referendumului pentru independenta din Scotia va fi facut public dupa ora 24.00

Rezultatele referendumului pentru independenta din Scotia vor fi facute publice dupa ora locala 22. 00 ora Romaniei), acesta fiind momentul in care vor fi inchise cele 2. 600 de birouri de vot. Ora deschiderii este 07. 00 ora Romaniei). continuă pe România Liberă

UPDATE. VIDEO: Rezultatul referendumului pentru independenta din Scotia va fi facut public dupa ora 24.00

Rezultatele referendumului pentru independenta din Scotia vor fi facute publice dupa ora locala 22. 00 ora Romaniei), acesta fiind momentul in care vor fi inchise cele 2. 600 de birouri de vot. Ora deschiderii este 07. 00 ora Romaniei).

Rezultatul referendumului pentru independenta din Scotia va fi facut public dupa ora 24.00

Rezultatele referendumului pentru independenta din Scotia vor fi facute publice dupa ora locala 22. 00 ora Romaniei), acesta fiind momentul in care vor fi inchise cele 2. 600 de birouri de vot. Ora deschiderii este 07. 00 ora Romaniei).

Un om de afaceri din Marea Britanie a pariat 1,5 milioane de dolari pe rezultatul referendumului pentru independenta Scotiei

Un om de afaceri din Marea Britanie a pariat aproape 1,5 milioane de dolari pe varianta ca scotienii vor vota nu la referendumul pentru independenta. Aceasta este considerata a fi cea mai mare suma pariata vreodata pe un eveniment politic in Marea Britanie, scrie Time.

Ultimul exit-poll din Scotia: 53% vor sa ramana in Marea Britanie, 47% vor independenta

53% dintre votantii referendumului privind independenta Scotiei au raspuns ca vor sa faca parte in continuare din Regatul Unit, arata ultimul exit-poll. Potrivit sursei citata de The Guardian, restul de 43%.

Hollande: Referendumul din Scotia este determinant pentru Europa

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a decarat ca rezultatele referendumului privind independenta Scotiei sunt decisive pentru intreaga Europa.

FOTOGALERIE Cum va arata steagul Marii Britanii daca Scotia voteaza pentru independenta

In cazul in care Scotia voteaza pentru independenta la referendumul de joi, este posibil ca steagul Marii Britanii, unul dintre cele mai cunoscute drapele din lume, sa fie amenintat. Steagul Uniunii, creat acum mai mult de 200 de ani, combina culorile celor trei sfinti care patroneaza Anglia, Irlanda si Scotia. Daca scotienii aleg sa fie independenti, crucea alba de pe fondul albastru ar putea disparea, relateaza AFP.

Traian Basescu, despre referendumul din Scotia

Peste cateva ore se vor inchide urnele la referendumul pentru independenta Scotiei. in acest context, imi exprim convingerea ca acest referendum va revalida unitatea Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord si apartenenta Scotiei la acesta. Si Uniunea Europeana, si Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord NATO), dar si Romania au nevoie ca Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord sa ramana un partener puternic, asa cum este in prezent.

Basescu: imi exprim convingerea ca referendumul din Scotia va revalida unitatea Regatului Unit

Presedintele Basescu si-a exprimat convingerea ca referendumul din Scotia va revalida unitatea Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord. Seful statului a mentionat ca UE, NATO, dar si Romania.

Sprijinul scotienilor pentru independenta a crescut cu un procent, la 48%. Juramantul lui Cameron, Miliband si Nick Clegg

Sprijinul scotienilor pentru independenta a crescut cu un procent, la 48%, potrivit unui sondaj publicat marti de Scottish Daily Mail si citat de Reuters. Sondajul arata ca sustinerea pentru mentinerea Scotiei in Marea Britanie stationeaza la 52%, excluzand alegatorii indecisi.

O zi pana la marele adevar. Ce arata ultimele sondaje din Scotia

Odata cu apropierea referendumului de joi asupra independentei Scotiei, al carui rezultatul se anunta strans, trei sondaje publicate marti seara il dau pe Nu in avans cu patru puncte asupra lui Da,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:32

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )