Libnet.ro
UNICEF

19:45

FOTOGALERIE Cum va arata steagul Marii Britanii daca Scotia voteaza pentru independenta

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Cum va arata steagul Marii Britanii daca Scotia voteaza pentru independenta

In cazul in care Scotia voteaza pentru independenta la referendumul de joi, este posibil ca steagul Marii Britanii, unul dintre cele mai cunoscute drapele din lume, sa fie amenintat. Steagul Uniunii, creat acum mai mult de 200 de ani, combina culorile celor trei sfinti care patroneaza Anglia, Irlanda si Scotia. Daca scotienii aleg sa fie independenti, crucea alba de pe fondul albastru ar putea disparea, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

GALERIE: Ce pierde Marea Britanie daca Scotia obtine independenta

Scotia face parte din Regatul Unit de mai bine de 300 de ani. Cu toate acestea, Scotia cu totul deosebita fata de alte regiuni ale Marii Britanii. Dar cel mai important este faptul ca Scotia este o natiune bogata. Practic ar fi a 14 natiune in randul statelor dezvoltate din punct de vedere al PIB-ului pe cap de locuitor, economia sa fiind bazata pe o fundatie financiara solida, activitati economice dintre cele mai diverse si un potential insemnat de dezvoltare a noilor industrii si tehnologii cum ar fi biotehnologia sau resursele regenerabile. Si sa nu uitam de bogatiile naturale ce consta in petrol si gaze.

incercari disperate ale Marii Britanii pentru induplecarea scotienilor. Ce va face astazi premierul David Cameron

Premierul britanic David Cameron va efectua luni ultima deplasare in Scotia pentru a sustine respingerea independentei la referendumul istoric de joi, al carui rezultat se anunta strans potrivit sondajelor,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )