Libnet.ro
UNICEF

22:46

Spaniolul Garcia Lopez a castigat turneul BRD Nastase - Tiriac Trophy

Adevărul Adevărul,
Spaniolul Garcia Lopez a castigat turneul BRD Nastase - Tiriac Trophy

Cea de-a 20-a editie a BRD Tiriac-Nastase Trophy a fost castigata de spaniolul Guillermo Garcia Lopez, favoritul numarul 5 al turneului si locul 45 ATP. continuă pe Adevărul

Spaniolul Garcia Lopez si-a adjudecat turneul BRD Nastase - Tiriac Trophy

Cea de-a 20-a editie a BRD Tiriac-Nastase Trophy a fost castigata de spaniolul Guillermo Garcia Lopez, favoritul numarul 5 al turneului si locul 45 ATP.

Castigatorul turneului BRD Nastase Tiriac Trophy 2015: Am avut o prietena romanca, acum am un titlu ATP romanesc

Tenismanul spaniol Guillermo Garcia-Lopez, locul 45 ATP si cap de serie numarul 5, a declarat, duminica, dupa ce a castigat turneul BRD Nastase Tiriac Trophy, ca dupa ce in urma cu ceva timp a avut o.

Guillermo Garcia Lopez a castigat BRD Nastase Tiriac Trophy

Guillermo Garcia Lopez Spania - favorit numarul cinci) a castigat, duminica, BRD Nastase Tiriac Trophy, dupa ce l-a invins in finala pe Jiri Vesely Cehia - favorit numarul sapte), scor 7-65), 7-611). Meciul s-a intins pe durata a doua ore si 15 minute.

FOTO. Selfie cu Simona Halep, la BRD Nastase-Tiriac Trophy

Turneul BRD Nastase-Tiriac Tophy se apropie de finalul unei editii aniversare, care nu a fost lipsita de surprize, atat pe teren, cat si in afara lui. Cu toate ca nu a fost prezenta, Simona Halep s-a aflat printre fani la turneul de la Bucuresti.

BRD Nastase Tiriac Trophy: Jiri Vesely vs Guillermo Garcia-Lopez in finala

Guillermo Garcia-Lopez l-a invins pe Gael Monfils favorit numarul doi), ibericul avand nevoie de trei seturi 6-72), 6-4, 6-2) pentru a se califica in finala BRD Nastase Tiriac Trophy. Pentru castigarea trofeului, spaniolul favorit cinci) se va lupta cu Jiri Vesely favorit sapte).

FOTOGALERIE Imaginile zilei de duminica de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Marius Copil si Adrian Ungur au castiga proba de dublu a turneului bucurestean, dupa o finala dramatica, in care au salvat cinci mingi de meci. Marele invingator de pe tabloul de simplu a fost Guillermo Garcia Lopez. Intra in material pentru a vedea cele mai interesente momente ale ultimei zile de la BRD Nastase Tiriac Trophy.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de sambata de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Jiri Vesely favorit numarul sapte) si Guillermo Garcia-Lopez favorit numarul cinci) s-au calificat sambata in finala turneului de la Arenele BNR. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cele mai importante momente ale zilei de sambata de la BRD Nastase Tiriac Trophy.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de vineri de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Gael Monfils, Daniel Gimeno-Traver, Guillermo Garcia-Lopez si Jiri Vesely au obtinut calificarea in semifinalele competitiei de la Arenele BNR. Chiar daca tribunele nu au mai fost la fel de pline pe Central precum joi, spectacolul de pe teren a fost la inaltime. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cele mai interesante momente ale zilei de vineri de la BRD Nastase Tiriac Trophy.

BRD Nastase Tiriac Trophy: Marius Copil si Adrian Ungur au castigat proba de dublu, dupa o finala dramatica - Au salvat cinci mingi de meci

Perechea Marius Copil/Adrian Ungur a castigat, duminica, proba de dublu din cadrul BRD Nastase Tiriac Trophy, competitie dotata cu premii totale in valoare de 494. 310 euro. Finala a fost una dramatica, cei doi romani fiind nevoiti sa salveze cinci mingi de meci pana la scorul final, 17-15 in super tiebreak.

FOTOGALERIE BRD Nastase Tiriac Trophy: Marius Copil si Adrian Ungur au castigat proba de dublu, dupa o finala dramatica - Au salvat cinci mingi de meci

Perechea Marius Copil/Adrian Ungur a castigat, duminica, proba de dublu din cadrul BRD Nastase Tiriac Trophy, competitie dotata cu premii totale in valoare de 494. 310 euro. Finala a fost una dramatica, cei doi romani fiind nevoiti sa salveze cinci mingi de meci pana la scorul final, 17-15 in super tiebreak.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )