Libnet.ro
UNICEF

16:30

Spargere la Castelul Corvinilor! Infractorii au furat incasarile de 1 mai (VIDEO)

B1 B1,
Spargere la Castelul Corvinilor! Infractorii au furat incasarile de 1 mai (VIDEO)

Castelul Corvinilor a fost jefuit dupa cel mai aglomerat sfarsit de saptamana. Mii de oameni au fost sa viziteze monumentul medieval, ceea ce a dus la incasari record din taxele de la intrare. Ac. continuă pe B1

Spargere la Castelul Corvinilor: hotii au furat incasarile dupa cel mai aglomerat sfarsit de saptamana

Castelul Corvinilor a fost jefuit: persoane necunoscute au furat circa 170. 000 de lei, banii proveniti din incasarea taxelor de intrare.

Din Castelul Corvinilor au fost furati 170.000 de lei, incasarile din weekend

Hotii au furat 170. 000 de lei de la Castelul Corvinilor, banii reprezentand incasarile de la turistii care au vizitat castelul la sfarsitul saptamanii trecute. Reprezentantii Politiei Hunedoara, care fac cercetari in acest caz, spun ca administratia acestui obiectiv turistic are un contract cu o firma de paza.

Castelul Corvinilor a fost jefuit

Hotii au furat 170. 000 de lei de la Castelul Corvinilor, banii reprezentand incasarile de la turistii care au vizitat castelul la sfarsitul saptamanii trecute. Reprezentantii Politiei.

Jaf la Castelul Corvinilor. Hotii, inca neidentificati, au fugit cu suma de 170.000 lei

Un jaf a avut loc, in noaptea de luni spre marti, la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Hotii au reusit sa fuga cu suma de 170. 000 de lei, banii provenind din incasarile de peste weekend.

Presedintele a fost acasa la Sibiu, ca pe el imaginatia nu-l da afara din casa. Radu Banciu, despre cum au petrecut Klaus Iohannis, Elena Udrea, Tariceanu si altii de 1 Mai (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre cum au petrecut de 1 Mai, Elena Udrea, Klaus Iohannis, Calin Popescu Tariceanu, dar si altii. Presedintele a.

Desteapta-te, romane a rasunat in Piata Marii Adunari Nationale in timpul marsului socialistilor cu ocazia zilei de 1 Mai VIDEO

Membrii PSRM au participat luni la un mars dedicat zilei de 1 Mai. Evenimentul a coincis, in Piata Marii Adunari Nationale, cu pregatirile Asociatiei Unirea-ODIP pentru spectacolul dedicat poetului Ion Vatamanu. Rezultatul? Marsul socialistilor a avut loc in timp ce in PMAN rasuna imnul Romaniei.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )