Libnet.ro
UNICEF

07:00

Spitalele ar putea fi dotate cu camere din care nu se raspandeste coronavirus. Anuntul facut de Orban

Antena3 Antena3,
Spitalele ar putea fi dotate cu camere din care nu se raspandeste coronavirus. Anuntul facut de Orban

Spitalele din Romania ar putea fi in curand dotate cu camere cu presiune negativa, in care coronavirusul nu se poate raspandi. Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern, ca Ministerul Apararii a contribuit la producerea unui prototip de camera cu presiune negativa care va fi folosita in spitale. continuă pe Antena3

VIDEO Coronavirus in Romania - 2.109 cazuri de imbolnavire, din care 593 in Suceava Se instituie carantina in municipiul Suceava si in 6 comune

109 cazuri de imbolnavire cu coronavirus au fost confirmate in Romania, din care 593 la Suceava, astfel ca in municipiul Suceava si in mai multe localitati limitrofe se instituie carantina.

Donald Trump se opune anularii conventiei Partidului Republican din cauza noului coronavirus

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca nu anuleaza Conventia Nationala a Partidului Republican din cauza noului coronavirus, aceasta fiind prevazuta in august, in vederea alegerilor prezidentiale americane din noiemrbie in Statele Unite, relateaza Reuters.

INS: Populatia activa a Romaniei era la sfarsitul anului trecut de 9 milioane de persoane, din care 354.000 erau someri

In al patrulea trimestru al anului 2019, populatia activa a Romaniei era de 9,008 milioane persoane, din care, 8,654 milioane persoane erau ocupate si 354. 000 persoane erau someri, arata datele publicate vineri de Institutul National de Statistica INS), potrivit carora in trimestrul IV 2019, rata de ocupare a populatiei in varsta de munca 15-64 ani) a fost de 66%,in scadere fata de trimestrul anterior.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )