Libnet.ro
UNICEF

05:30

Spitalul din Barlad a suspendat testarea pentru Covid-19, dupa ce medicul laborant a fost depistat pozitiv

B1 B1,
Spitalul din Barlad a suspendat testarea pentru Covid-19, dupa ce medicul laborant a fost depistat pozitiv

Testarea pentru Covid-19 a fost suspendata la Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman din Barlad pentru cel putin doua saptamani, dupa ce medicul de laborator a fost testat pozitiv pentru. continuă pe B1

Medic laborant care opera testele SARS-CoV-2 confirmat pozitiv cu Covid la un spital din Barlad

Activitatea de testare pentru noul coronavirus a fost suspendata temporar pentru 14 zile la Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman din Barlad, dupa ce medicul laborant a fost infectat cu SARS-CoV-2.

Trafic de influenta pentru angajari la Ambulanta si spitalul din Barlad: intre 1.000 si 7.000 de euro un post. Doi angajati au fost arestati

Un ambulantier din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Vaslui, statia Barlad, si o angajata a Spitalului Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad au fost arestati pentru trafic de influenta si inselaciune.

Targul de Craciun din Sibiu, suspendat oficial Rata de infectare cu COVID de peste 6 la mie in municipiul Sibiu

Traditionalul Targ de Craciun din Sibiu va fi suspendat in acest an, din cauza riscului de infectare cu coronavirus, au anuntat luni organizatorii. Rata de infectare in municipiul Sibiu a ajuns la 6,03 cazuri la mia de locuitori in ultimele 14 zile.

O profesoara din Oradea, cercetata penal pentru ca nu poarta masca la ore si instiga si alti dascali la boicot

O profesoara de engleza care preda preda la doua scoli din Oradea este cercetata penal, pentru ca n-a purtat masca la ore si a instigat alti profesori si parinti sa ignore regulile sanitare impuse pentru.

Profesoara care preda la doua scoli din Oradea, cercetata penal pentru ca nu poarta masca la ore si a instigat si alti dascali si parinti

O profesoara care preda la doua scoli din Oradea este cercetata de procurori pentru ca nu poarta masca la ore, fiind acuzata ca a instigat sa nu poarte masca si alti dascali si parinti.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )