Libnet.ro
UNICEF

08:15

Spitalul din Calarasi nu a testat niciodata dezinfectantii de la Hexi Pharma pentru care a platit 400.000 de lei. Manager: Am luat de bun produsul!

Adevărul Adevărul,
Spitalul din Calarasi nu a testat niciodata dezinfectantii de la Hexi Pharma pentru care a platit 400.000 de lei. Manager: Am luat de bun produsul!

Scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma pune pe jar noua conducere a Spitalului Judetean de Urgenta din Calarasi, unitatea medicala unde au fost descoperite probe neconforme. Practic, aici, atat siguranta pacientului, dar si cea a personalului medical sunt puse in pericol. continuă pe Adevărul

Politia a ridicat de la Spitalul Socola documente financiare in legatura cu dezinfectantii de la Hexi Pharma

Reprezentanti de la Politie si Sanepid au ridicat de la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi o serie de documente financiare in legatura cu firma de dezinfectanti Hexi Pharma.

Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti, pe lista unitatilor medicale cu probe neconforme la dezinfectantii Hexi Pharma

Ministerul Sanatatii a facut publica o lista cu 50 de spitale, printre care si SJU Ploiesti, unde controalele au scos la iveala neconformitati ale dezinfectantilor furnizati de Hexi Pharma. Am avut cantitati mici procurate de la aceasta firma si doar pentru dezinfectia mainilor, spune directorul medical Florin Puscariu.

REVISTA BLOGURILOR. Nu doar dezinfectantii Hexi Pharma sunt diluati

Jurnalistul Catalin Tolontan continua, pe blog, seria dezvaluirilor din scandalul dezinfectantilor. Surse citate de Tolontan afirma ca nu doar dezinfectantii proveniti de la Hexi Pharma, ci si si de la alte firme sunt diluati.

Managerul Sanatoriului Techirghiol: Nu am folosit niciodata produsele Hexi Pharma

Elena Roxana Almasan, managerul Sanatoriului Techirghiol, spune ca unitatea medicala pe care o conduce nu a folosit niciodata produsele Hexi Farma.

Spitalul Judetean Targoviste, contract cu Hexi Pharma. DSP refuza sa ofere detalii

Spitalul Judetean Targoviste are in derulare un contract cu firma Hexi Pharma, de mai multi ani, insa, nu pentru dezinfectantii care au facut atata valva in ultimele zile, ci pentru o solutie de spalaturi vaginale.

Perchezitii la mai multe adrese ale Hexi Pharma si acasa la patronul Dan Condrea

Ancheta in cazul dezinfectantilor diluati capata noi proportii. Dupa ce reprezentantii Hexi Pharma s-au plans ca stau cu dezinfectantii sigilati in fabrica si nu vine nimeni sa ii.

Ministrul Fondurilor Europene verifica Hexi Pharma. Corpul de Control ia la puricat proiectele europene ale companiei

Scandalul din mass media cu dezinfectantii diluati de la Hexi Pharma, aflati in spitalele din Romania, a degenerat. Astazi, Ministerul Sanatatii a publicat lista cu 50 de spitale din Romania.

Hexi Pharma: Produsele folosite in blocul operator nu au fost niciodata contestate

Produsele Hexi Pharma folosite in blocul operator nu au fost niciodata contestate, nu au fost diluate, iar ele sunt folosite doar intr-o etapa de pre-dezinfectare, a declarat, sambata, purtatorul.

Spitalul Judetean Alba, pe lista unitatilor cu probe neconforme desi a cumparat doar 4% din dezinfectanti de la Hexi Pharma

Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia este unul dintre cele 50 din toata tara unde au fost depistateprobe neconforme in urma controalelor dispuse de Ministerul Sanatatii prin intermediul Directiei de Sanatate Publica in ceea ce priveste utilizarea dezinfectantilor furnizati de firma Hexi Pharma.

Scandalul Hexi Pharma: documente, substante si materiale sanitare ridicate de politisti de la Spitalul Judetean Alba

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia au pus la dispozitia politistilor, sambata dimineata, contractele existente intre Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia si Hexi Pharma, precum si substante si materiale sanitare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )