Libnet.ro
UNICEF

16:30

Spitalul din Targu Jiu, relatii interzise si focar de infectie: produse medicale expirate, sala de operatii fara apa sterila

Playtech Playtech,
Spitalul din Targu Jiu, relatii interzise si focar de infectie: produse medicale expirate, sala de operatii fara apa sterila

Spitalul Judetean din Targu Jiu este in centrul unui scandal de proportii. in unitatea medicala a fost declarat focar de infectie, fiind depistate produse medicale expirate, dar si faptul ca in sala de operatii nu era asigurata apa sterila. Pacientii internati acolo pare sa fi fost pusi sub o grava amenintare de-a se molipsi cu . continuă pe Playtech

Sute de kilograme de carneinfestata cu pesta porcina au fost vandute in hala din Piata Centrala din Targu Jiu

Cateva sute de kilograme de carne infestata cu pesta porcina africana au fost vandute in hala din Piata Centrala din Targu-Jiu.

Politistii au descins in Targul Auto din Targu Jiu.Au fost confiscate produse de 45.000 de lei

Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au descins, ieri, in Targul Auto din Targu Jiu.

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, inlocuit din functie

Gigel Capota a fost inlocuit, astazi, din functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu, in urma unei decizii luate de comun acord.

Primaria Targu-Jiu va cumpara un nou brad in locul celui de 100.000 de euro

Cel mai scump brad de Craciun va ramane in depozitul primariei din Targu-Jiu desi este cea mai scumpa achizitie de acest fel.

Dupa Cristian Borcea, o noua eliberare pe repede inainte. Ovidiu Tender a parasit Penitenciarul Targu Jiu

Ovidiu Tender a iesit din inchisoare, dupa ce magistratii de la Judecatoria Targu-Jiu i-au aprobat cererea de eliberare conditionata. Omul de afaceri a parasit Penitenciarul Targu-Jiu, unde a fost incarcerat ca urmare a pedepsei pe care a primit-o in anul 2015 in dosarul Carom. Ovidiu Tender a parasit penitenciarul Targu-Jiu, cu o zi inainte de .

Directorul general al McDonalds, DEMIS din cauza unei relatii cu o angajata

Directorul general al McDonalds a fost demis din cauza unei relatii pe care o avea cu una dintre angajate. Politica grupului america nu permite asemenea relatii, decizia fiind luata pe fondul miscarii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )