Libnet.ro
UNICEF

22:31

Spitalul Fundeni: Actorul George Alexandru a murit din cauza unor complicatii severe ale unei infectii abdominale grave

Hotnews Hotnews,
 Spitalul Fundeni: Actorul George Alexandru a murit din cauza unor complicatii severe ale unei infectii abdominale grave

Actorul George Alexandru, care a murit vineri, 1 ianuarie, la ora 23:30, la Institutul Clinic Fundeni, a incetat din viata din cauza unor complicatii severe ale unei infectii abdominale grave, a anuntat unitatea sanitara, intr-un comunicat citat de Agerpres. Directorul Teatrulu Nottara, Marilena Tepus, a declarat ca George Alexandru era unul dintre cei mai devotati actori ai Teatrului Nottara si a fost afectat de suspendarea activitatii acestuia. continuă pe Hotnews

Institutul Fundeni: Actorul George Alexandru a murit din cauza unei infectii abdominale grave, NU in timpul vreunei operatii

Actorul George Alexandru a murit, vineri, la ora 23. 30, din cauza unei infectii abdominale grave, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul Institutului Clinic Fundeni, Carmen Orban.

A murit actorul George Alexandru

S-a stins actorul George Alexandru, in urma unei operatii, la Spitalul Fundeni. Acesta avea 58 de ani. George Alexandru va fi depus, luni, ora 11. oo, in foaierul principal al Teatrului Nottara. Tot luni va fi si.

A murit actorul George Alexandru

George Alexandru, actor al Teatrului Nottara din Bucuresti, a murit sambata la Spitalul Fundeni. Anuntul a fost facut de Dana Popescu, regizor tehnic al Teatrului Nottara, citata de Agerpres. George Alexandru avea 58 de ani. De-a lungul carierei, el a jucat in peste 40 de filme si a interpretat zeci de roluri pe scena teatrului.

A murit actorul George Alexandru

La Teatrul Nottara, George Alexandru a urcat pe scena in 1985, cand era inca student. A aparut in spectacolele semnate de Ion Cojari Alexandru Dabija Olelie; Vanatorii, de Fanus Neagu, respectiv Scapino, de J. Moliere).

A murit actorul George Alexandru. Avea 58 de ani

Din pacate, anul 2016 incepe cu pierderea unui mare actor, care si-a dedicat viata teatrului si filmului: George Alexandru a incetat din viata la 58 de ani. Anul trecut, actorul implinise 27 de ani fara intrerupere pe scena Teatrului Nottara si fusese sarbatorit de colegi.

Mesajul lui Constantin Cotimanis dupa moartea partenerului sau de scena George Alexandru

Actorul Constantin Cotimanis si-a exprimat astazi, intr-un mesaj pe Facebook, profundul regret pentru incetarea fulgeratoare din viata a colegului sau George Alexandru. Astazi aplaud cu intristata reverenta .

Artistii ii aduc un ultim omagiu lui George Alexandru: Viata va fi mai grea fara rasul lui unic

Oana Pellea, Valentin Teodosiu si Tudor Chirila ii aduc un ultim omagiu lui George Alexandru, care a murit sambata, acestia afirmand ca viata fara Jorjac, asa cum ii spuneau prietenii, va fi mult prea grea, precizand, totodata, ca celebrul actor a fost mult mai mult decat suma personajelor lui.

Nicu Alifantis, mesaj emotionant dupa moartea actorului George Alexandru

Nicu Alifantis este profund marcat de vestea mortii actorului George Alexandru. George Alexandru, un alt om drag caruia nu-i voi mai putea spune, la multi ani. Dumnezeu sa te-odihneasca-n pace, Jorjac!.

Horia Brenciu, fotografie inedita cu regretatul actor George Alexandru

Horia Brenciu este profund marcat de moartea prietenului sau George Alexandru. Anul trecut, in august, Horia l-a avut alaturi pe scena si, impreuna cu Nelu Ploiesteanu, au refacut trioul.

Sibiu: Un oras cu aproape 9.000 de locuitori, complet fara gaze naturale din cauza unei defectiuni

Sibiu: Un oras cu aproape 9. 000 de locuitori, complet fara gaze naturale din cauza unei defectiuni .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )