Libnet.ro
UNICEF

21:30

Sportivii cu cele mai puternice brate din lume, in Romania! Campionatul Mondial de Skandenberg, la Constanta

Adevărul Adevărul,
Sportivii cu cele mai puternice brate din lume, in Romania! Campionatul Mondial de Skandenberg, la Constanta

Pavilionul expozitional va gazdui Campionatul Mondial de Skandenberg in perioada 26 octombrie - 4 noiembrie. La eveniment vor participa 50 de tari. continuă pe Adevărul

VIDEO Cele mai rapide furnici din lume, descoperite in Sahara

Dunele de nisip din nordul Saharei sunt caminul celor mai rapide furnici din lume, potrivit cercetatorilor, care le-au cronometrat in timp ce acestea cautau hrana in mijlocul canicular al zilei, scrie The Guardian.

Ziua Internationala a Alimentatiei. Cel mai longeviv barbat din lume: Toata viata am mancat bine, niciodata diete, nu am atins tigara si am baut alcool numai la sarbatori

Toata viata mea am trait frumos, am mancat bine, dar niciodata diete, mereu unt, niciodata margarina, nu am atins tigara si am baut alcool numai la sarbatori, povesteste Gustav Gernetg, in varsta de 114 ani, cel mai longeviv barbat din lume in acest moment nascut pe 15 octombrie 1905). Romania, alaturi de statele europene, dar si de tari de pe alte continente, a sarbatorit, pe 16 octombrie, Ziua Internationala a Alimentatiei.

Secretele celui mai batran barbat din lume, dezvaluite: ce mananci si bei sa ajungi la o varsta

Ziua Internationala a Alimentatiei a fost celebrata pe 16 octombrie. Cu aceasta ocazie, am aflat niste statistici interesante, inclusiv detalii legate de cel mai batran om din lume. La ora actuala, cel mai longeviv barbat din lume are 114 ani. S-a nascut pe 15 octombrie 1905, iar numele sau este Gustav Gernetg. Printre secretele varstei .

Lionel Messi ii raspunde lui Cristiano Ronaldo: Eu nu am simtit niciodata nevoia sa plec de la Barcelona, cel mai bun club din lume

Lionel Messi 32 de ani), castigator pentru a sasea oara al trofeului Gheata de Aur, a vorbit intr-un interviu despre viitorul sau in fotbal, raspunzandu-i astfel marelui rival Cristiano Ronaldo, care l-a invitat adesea sa paraseasca zona de confort de la Barcelona. Argentinianul a afirmat ca, spre deosebire de Ronaldo, care s-a despartit dupa noua ani de Real Madrid, el nu a simtit niciodata nevoia de a pleca de la FC Barcelona, cel mai bun club din lume.

Romania, printre cele mai cautate destinatii din lume in 2020. Pe ce loc ne plaseaza Airbnb si cum este descrisa tara noastra

Romania se afla printre cele mai cautate destinatii turistice de anul viitor, potrivit unui clasament efectuat de Airbnb in baza datelor privind rezervarile deja facute.

EUROSTAT Romania - printre tarile cu cele mai ridicate rate ale inflatiei din UE, in septembrie

Romania, Slovacia si Ungaria au inregistrat, in septembrie, cele mai ridicate rate ale inflatiei din UE, arata datele publicate ieri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Vocea Romaniei, LIVE pe PRO TV, editia de vineri, 18 octombrie. Cele mai tari momente ale serii

Vocea Romaniei se apropie cu pasi repezi de ultimele auditii pe nevazute. Un lucru in plus pentru a pastra cele mai bune voci la finele auditiilor. Iata cele mai tari momente ale serii de azi, 18 octombrie! De la orele 20:30, poti vedea aici cine va urma sa intre in echipele mentorilor de la Vocea .

Andrei Nastase, dupa inchiderea sectiilor de votare: Au fost poate cele mai importante alegeri

Candidatul Blocului ACUM la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, a declarat, dupa inchiderea sectiilor de votare, ca aceste alegeri au fost cele mai importante din ultimii ani. Potrivit lui, scrutinul s-a desfasurat in conditii mult mai bune decat anterior si fara incidente semnificative.

Cand si cum ataca hotii de buzunare. Cele mai comune situatii de vulnerabilitate in mijloacele de transport si la cumparaturi

Furturile din buzunare sunt cele mai intalnite cazuri in care oamenii neatenti cad in plasa hotilor. De cele mai multe ori, hotii actioneaza in spatii restranse si aglomerate.

Cele mai periculoase orase ale lumii. Locul in care turistii rataciti risca sa fie impuscati de copii transformati in soldati

Criminalitatea organizata, traficul de carne vie si de stupefiante, dar si luptele dintre bandele locale sunt principalele pericole cu care se pot confrunta turistii rataciti intr-unul dintre cele mai periculoase orase ale lumii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2168 seconds )