Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune Denise Rifai despre Dan Negru dupa ce acesta a umilit-o in propria emisiune

Adevărul Adevărul,
Ce spune Denise Rifai despre Dan Negru dupa ce acesta a umilit-o in propria emisiune

Denise Rifai a vorbit despre emisiunea in care l-a avut partener de dialog pe Dan Negru, marturisind ca acesta a fost un invitat imprevizibil. continuă pe Adevărul

Ce i-a facut Dan Negru lui Denise Rifai. Vedeta de la Kanal D a povestit tot

Dupa ce a cunoscut succesul, ca moderator la Realitatea TV, Denise Rifai face rating in noua postura. De ceva vreme este gaza uneei retete de succes, internationale, la Kanal D. Show-ul intitulat 40 de intrebari cu Denise Rifai, a devenit o emisiune de succes, iar invitatii sunt din toate domeniile. Printre ultimii invitati, Dan Negru .

Dan Negru: Timisoara - Capitala Culturala Europeana? O ruga banateana cu niste milioane de euro

Dan Negru, cunoscuta vedeta de televiziune, nu crede in proiectul Timisoara Capitala Culturala Europeana 2023. Timisoreanul spune ca niciodata nu a fost implicat in evenimente organizate in orasul sau natal.

Digisport: Mai, ce faci? Poftim? Ce spune Ilie Dumitrescu despre momentul in care Tanase i-a luat mingea din mana lui Man, la penalty

FCSB a invins-o pe FC Voluntari cu 2-1 si va ramane lider in Liga 1 si dupa etapa a 18-a. in minutul 70, Dennis Man a obtinut un penalty pentru FCSB si a luat mingea in mana, pentru a executa. Florin Tanase, cel care bate de obicei loviturile de pedeapsa, s-a uitat mirat catre banca de rezerve.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )