Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ce spune ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre protocoalele semnate de el

Antena3 Antena3,
Ce spune ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre protocoalele semnate de el

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat joi pe Facebook ca protocoalele aparute in spatiul public si care au fost semnate de el au ca tema educatia juridica in scoli, nu infaptuirea justitiei. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Augustin Lazar: Evaluarea procurorului general nu e o forma de presiune

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine o conferinta de presa la Ministerul Justitiei pentru a-i da replica procurorului general, Augustin Lazar. Ministrul a anuntat aceasta conferinta dupa ce Lazar a.

Tudorel Toader: Toate protocoalele trebuie scoase la lumina

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a exprimat, joi, speranta ca Inspectia Judiciara IJ) va desecretiza protocolul pe care l-a incheiat cu Serviciul Roman de Informatii SRI). Referindu-se la.

Tudorel Toader, despre evaluarea procurorului general: Decizia a fost a mea si atat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, luni, ca ii apartine in totalitate decizia de a incepe procedura de evaluare a procurorului general, Augustin Lazar. intrebat de jurnalisti, la intrarea.

Tudorel Toader, despre un posibil conflict cu Augustin Lazar: Personal, nu vad unul. Daca dansul vede, lasati-l sa dezvolte

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spuneca nu exista niciun conflict intre el si procurorul general Augustin Lazar. Precizarea vine dupa un schimb de replici intre cei doi, care a avut loc in acest.

Tudorel Toader, despre candidatii la sefia DNA: ii stiu pe unii, le cunosc evolutiile profesionale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni ca ii cunoaste pe unii dintre candidatii la functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, precizand ca este la curent cu evolutiile.

Tudorel Toader, despre evaluarea lui Lazar: Decizia nu a venit din senin. Am observat cum activitatea Ministerului Public s-a ndepartat de la rolul constitutional

Decizia de evaluare a procurorului general Augusitn Lazar nu a venit din senin, a spus luni ministrul Justitiei Tudorel Toader, adaugand ca a observat o indepartare progresiva a activitatii Ministerului Public de rolul sau constitutional. El a precizat ca va prezenta rezultatul evaluarii in maxim 30 de zile.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Augustin Lazar: Am stiut initial de un singur protocol

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine o conferinta de presa la Ministerul Justitiei pentru a-i da replica procurorului general, Augustin Lazar. Ministrul a anuntat aceasta conferinta dupa ce Lazar a.

Protocoalele dintre Parchetul General si SRI sunt nefiresti

Disputa dintre ministrul Justitiei, Tudorel Toader si Augustin Lazar, Procurorul General al tarii a continuat, ieri, cand au fost scoase din nou argumentele din partea ambelor tabere. Prima data, a aparut comunicatul Sectiei de Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii in care se spune ca magistratii au luat act cu ingrijorare de declaratiile publice ale ministrului justitiei din data de 27. 2018, potrivit carora Ministerul Public s-a indepartat treptat de la rolul constitutional pe care-l are . ), s-a indepartat progresiv de la rolul de garantare a drepturilor si libertatilor cetatenesti. Conform comunicatului emis de CSM, declaratiile respective acrediteaza ideea ca procurorii isi desfasoara activitatea cu incalcarea cadrului legal si a libertatilor fundamentale ale cetatenilor si reprezinta afirmatii grave la adresa justitiei din Romania.

Toader, despre candidatii la sefia DNA: i stiu pe unii, le cunosc evolutiile profesionale si atitudinile etice

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca ii cunoaste pe unii dintre candidatii la sefia DNA, le stie traseul profesional si atitudinile etice, dar, deocamdata, procedura este in etapa studierii dosarelor.

Tudorel Toader sustine la ora 18.00 o conferinta de presa in care ii va raspunde lui Augustin Lazar cu privire la protocoalele incheiate cu SRI

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat, pentru astazi la ora 18. 00, o conferinta de presa in care ii va raspunde lui Augustin Lazar in scandalul protocoalelor incheiate cu SRI. Procurorul general Augustin Lazar a afirmat, ieri, ca Toader stia din luna martie despre protocolul incheiat intre Ministerul Public si SRI. Reactia lui Lazar a venit ca urmare a anuntului facut de ministru cu privire la evaluarea sefului Parchetului General.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )