Libnet.ro
UNICEF

18:01

Ce spune ministrul Sanatatii despre cresterea salariilor medicilor

România Liberă România Liberă,
Ce spune ministrul Sanatatii despre cresterea salariilor medicilor

Toate economiile pentru anul acesta vin din introducerea cardului de sanatate. O parte sunt consecintele actualizarii pretului la medicamente, a mai adaugat Banicioiu. continuă pe România Liberă

Ministrul Sanatatii, despre cresterea salariilor din sistemul sanitar: Este o marire substantiala. Ordonanta de marire a salariilor va trebui sustinuta in Parlament si sunt convins ca va fi sustinuta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat marti, referitor la cresterea salariilor in sistemul sanitar cu 25%, de la 1 octombrie, ca este vorba despre o crestere importanta, care trebuie sustinuta.

Victor Ponta, despre cresterea salariilor in Sanatate, Educatie, Politie: Cand sunt bani, dam

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca atunci cand la buget sunt bani, ii da, facand referire la faptul ca, dupa medici, au mai cerut cresterea salariilor, si profesorii, dar si politistii. Cand.

Marius Sepi (Sanitas), despre cresterea salariilor angajatilor din sanatate: Pe draftul legii salarizarii apare un procent de 73%, iar cresterea va avea loc in transe, pana in decembrie 2017

Marius Sepi, liderul sindicatului Sanitas, a declarat luni ca se afla in negocieri cu Ministerul Sanatatii pe legea salarizarii angajatilor din sanatate, iar marti vor avea loc alte discutii la Ministerul.

Liberalul Cristian Busoi: Cresterea salariilor medicilor nu este credibila

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a declarat ca partidul pe care il reprezinta nu crede ca salariile pentru angajatii din sistemul sanitar vor creste cu 25%. Medicii si personalul medical din spitale nu.

intalnire Ponta, Teodorovici, Banicioiu la Guvern. Ce decizie au luat in privinta cresterii salariilor medicilor

Premierul Victor Ponta a mers, marti, la Guvern pentru prima oara de cand s-a intors din concediul de la Miami si din Caraibe. La Palatul Victoriei au mai venit, marti, si ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, precum si Rovana Plumb, ministrul Muncii. Cei patru discuta despre posibilitatea maririi salariilor cadrelor medicale.

Cresterea salariilor personalului sanitar in 4 intrebari si raspunsuri

Zilele acestea e plina media despre dezbateri legate de cresterea salariilor personalului medical. Cat ar trebui sa le creasca veniturile, daca e vorba dor de medici sau si de personalul auxiliar, daca toti sunt spagari sau numai o parte, daca iau bani ca sa recomande medicamente scumpe samd. Iata intreaga discutie rezumata in 4 intrebari si raspunsuri scurte, scrie Dan Popa pe blogul lui. El arata ca stam prost la capitolul medici la mia de locuitori, ca dam spagi medicilor in valoare de peste un milion de dolari in fiecare zi, dar simpla crestere salariala s-ar putea sa nu rezolve problema.

Rezultatul negocierilor dintre medici si ministrul Sanatatii: Nicolae Banicioiu a promis cresteri salariale

Apar primele rezultate ale negocierilor purtate de reprezentantii sindicatelor din sanatate si cei ai medicilor cu ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu. Potrivit unui reprezentant al medicilor, citat de B1 TV,.

UPDATE Revolta halatelor albe de pe Facebook. Ministrul Sanatatii promite salarii mai mari pentru medici

Revolta medicilor pe Facebook nu a ramas fara un raspuns din partea oficialilor. Dupa ce grupul format ad-hoc de acestia pe reteaua de socializare a ajuns la peste 18. 000 de membri, care ameninta printre altele, inclusiv cu demisia in bloc, ministrul Sanatatii i-a asigurat pe acestia ca va cauta solutii pentru a le majora salariile.

Ministrul Sanatatii poarta negocieri cu reprezentantii sindicatelor din sanatate. Medicul Florin Chirulescu: Am pierdut deja 7.000 de medici din spitale in ultimii patru ani (VIDEO)

Ministrul Sanatatii va discuta luni cu reprezentantii sindicatelor din sanatate si cei ai medicilor, dupa ce mii de doctori au anuntat pe Facebook ca vor face greva generala daca nu se va gasi o solutie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )