Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre cresterea salariilor in Sanatate, Educatie, Politie: Cand sunt bani, dam

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre cresterea salariilor in Sanatate, Educatie, Politie: Cand sunt bani, dam

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca atunci cand la buget sunt bani, ii da, facand referire la faptul ca, dupa medici, au mai cerut cresterea salariilor, si profesorii, dar si politistii. Cand. continuă pe Antena3

Ce spune Ponta despre marirea salariilor politistilor si profesorilor

Premieurl Victor Ponta a declarat, marti, ca majorarea salariala se va face deocamdata doar pentru medici, dupa ce profesorii si politistii au reactionat imediat la decizia Guvernului de a creste salariile in sistemul medical si au cerut si ei bani mai multi.

Ministrul Sanatatii, despre cresterea salariilor din sistemul sanitar: Este o marire substantiala. Ordonanta de marire a salariilor va trebui sustinuta in Parlament si sunt convins ca va fi sustinuta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat marti, referitor la cresterea salariilor in sistemul sanitar cu 25%, de la 1 octombrie, ca este vorba despre o crestere importanta, care trebuie sustinuta.

Marius Sepi (Sanitas), despre cresterea salariilor angajatilor din sanatate: Pe draftul legii salarizarii apare un procent de 73%, iar cresterea va avea loc in transe, pana in decembrie 2017

Marius Sepi, liderul sindicatului Sanitas, a declarat luni ca se afla in negocieri cu Ministerul Sanatatii pe legea salarizarii angajatilor din sanatate, iar marti vor avea loc alte discutii la Ministerul.

Ce spune ministrul Sanatatii despre cresterea salariilor medicilor

Toate economiile pentru anul acesta vin din introducerea cardului de sanatate. O parte sunt consecintele actualizarii pretului la medicamente, a mai adaugat Banicioiu.

Victor Ponta: Exista o ordonanta de urgenta care prevede majorarea salariilor angajatilor din sanatate cu 25%, din octombrie (VIDEO)

Victor Ponta a facut, marti, declaratii dupa discutiile cu ministrul Sanatatii si sindicatele din domeniu, anuntand totodata si o crestere salariala care va urma sa aiba loc in toamna. Astfel,.

Cresterea salariilor personalului sanitar in 4 intrebari si raspunsuri

Zilele acestea e plina media despre dezbateri legate de cresterea salariilor personalului medical. Cat ar trebui sa le creasca veniturile, daca e vorba dor de medici sau si de personalul auxiliar, daca toti sunt spagari sau numai o parte, daca iau bani ca sa recomande medicamente scumpe samd. Iata intreaga discutie rezumata in 4 intrebari si raspunsuri scurte, scrie Dan Popa pe blogul lui. El arata ca stam prost la capitolul medici la mia de locuitori, ca dam spagi medicilor in valoare de peste un milion de dolari in fiecare zi, dar simpla crestere salariala s-ar putea sa nu rezolve problema.

Hipocrat cu chitantier de spaga. Victor Ponta pierde controlul guvernarii si ii insulta pe medici

Premierul Victor Ponta a scapat complet volanul guvernarii si isi permite sa foloseasca banii statului ca sa-si rezolve problemele de imagine. Sub presiunea legitima a medicilor, a reactionat exact ca Nicolae Ceausescu in decembrie 1989: le-a promis rapid o crestere a salariilor de 25%. A urmat ceea ce era logic: cer mariri de salarii profesorii si politistii. Ponta, vulnerabilizat de dosarul penal, incearca sa cumpere bunavointa electoratului si a dat drumul unei spirale populiste pe care nu stiu daca o mai poate controla cineva. Si inca un lucru care arata ca premierul are grave probleme de intelegere a societatii: a propus legalizarea spagii la doctor dupa modelul fiscalizarii bacsisului pentru chelneri, jignind exact acea categorie de medici care nu mai vrea sa traiasca din spaga injositoare.

Victor Ponta: Salariile personalului sanitar, majorate cu 25% de la 1 octombrie

00 - Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, majorarea cu 25% a salariilor pentru personalul din sistemul sanitar, de la 1 octombrie. Ponta a dat asigurari ca majorarea salariala este posibila in baza.

Victor Ponta: Cresterea numarului de locuri de munca va fi si mai mare daca vom aplica noul Cod Fiscal

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca pe fondul unui trend pozitiv existent deja, cresterea numarului de locuri de munca va fi si mai mare daca se vor aplica masurile prevazute in noul Cod fiscal. Seful.

Victor Ponta, anunt important pentru toti romanii

Premierul Victor Ponta spune ca, pe fondul unui trend pozitiv existent deja, cresterea numarului de locuri de munca va fi si mai mare daca se vor aplica masurile prevazute in noul Cod fiscal, transmite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2141 seconds )