Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ce spune Ponta despre decizia CE de includere a Romaniei in procedura de dezechilibru

România Liberă România Liberă,
Ce spune Ponta despre decizia CE de includere a Romaniei in procedura de dezechilibru

Premierul Victor Ponta a declarat ca includerea Romaniei de catre Comisia Europeana in categoria tarilor aflate in procedura dezechilibru macroeconomic este onoranta, deoarece si-a imbunatatit echilibrul economic, dar are nevoie in continuare de masuri in acest sens, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Ce spune Biblia despre moarte

Ce spune Biblia despre moarte. Problematica mortii in religie e amplu abordata in textul Bibliei, fiind date mai multe interpretari in ceea ce priveste acest lucru.

Ce spune premierul despre retragerea lui Ghita din Comisia de control SRI

Presedintele PSD, Victor Ponta, a evitat sa dea un raspuns transant cu privire la o posibila retragere a lui Ghita din Comisia parlamentara de control SRI si a precizat ca decizia va fi luata la sedinta de plen comun.

Ce spune Merkel despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat, joi, la Berlin, in cadrul conferintei comune cu presedintele Klaus Iohannis, referitor la aderarea Romaniei la spatiul Schengen, ca a remarcat ultimele rapoarte pozitive MCV pentru tara noastra si a subliniat ca vor fi discutati pasii urmatori in acest sens, informeaza Mediafax.

Ce spune FMI despre taierile de taxe din noul Cod Fiscal

Masurile de relaxare fiscala, incluse in noul proiect de Cod Fiscal, trebuie analizate cu grija pentru o mai buna intelegere a modului in care pot fi atinse tintele de deficit fiscal ale Romaniei, au comunicat reprezentantii Fondului Monetar International FMI), informeaza Mediafax.

Victor Ponta, despre audierea surorii sale: Evident ca nu comentez. Nu va mai luati dupa surse

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, pentru a doua oara joi, despre audierea surorii sale, Alexandra Hertanu, in calitate de martor la sediul DNA Ploiesti in dosarul care il priveste pe sotul acesteia, Iulian.

Ponta, despre renuntarea la titlul de doctor: Pai, daca nu imi mai da voie legea?

Premierul Victor Ponta a precizat, miercuri, ca a votat in Camera Legea de adoptare a OUG 94/2014 din care s-a eliminat prevederea privind renuntarea unilaterala la titlul de doctor si, cand a fost intrebat daca renunta la acest titlu, a raspuns: Pai, daca nu imi mai da voie legea?, conform Mediafax.

Ponta despre Basescu: E mort de frica. Ce-o sa spuna doamna Udrea sa ajunga si el in inchisoare?

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat, miercuri, comentand recentele afirmatii ale lui Traian Basescu, ca fostul presedinte minte si ca e mort de frica in privinta declaratiilor pe care le va.

Ponta, despre Basescu: E mort de frica

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat, miercuri, privitor la recentele afirmatii ale lui Traian Basescu, despre implicarea SRI in campania electorala, ca Basescu minte si ca e mort de frica in privinta declaratiilor pe care le va face Elena Udrea ca sa ajunga si el la inchisoare, informeaza Mediafax.

Ponta, despre Codul Fiscal: Program mai bun n-are cine sa aiba in Romania

Proiectul Codului Fiscal va fi discutat din nou de Guvern, de aceasta data in vederea aprobarii, in perioada 18-25 martie. Astfel, premierul Victor Ponta a afirmat ca un program fiscal mai bun decat cel propus de catre Executiv nu are cine sa.

Ce a spus Victor Ponta despre programul Internet in scoala ta

Premierul Victor Ponta a admis, luni, ca a participat la semnarea programului Internet in scoala ta, dar ca nu cunoaste si nu poate sa comenteze suspiciunile de frauda, legate de acest caz in care este vizata firma fratelui lui Sebastian Ghita, SC 2K Telecom SRL.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )