Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ce spune Merkel despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen

România Liberă România Liberă,
Ce spune Merkel despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat, joi, la Berlin, in cadrul conferintei comune cu presedintele Klaus Iohannis, referitor la aderarea Romaniei la spatiul Schengen, ca a remarcat ultimele rapoarte pozitive MCV pentru tara noastra si a subliniat ca vor fi discutati pasii urmatori in acest sens, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Corespondenta de la Berlin. Klaus Iohannis discuta azi cu Angela Merkel despre aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste astazi, la Berlin, cu omologul sau german Joachim Gauk, cu cancelarul Angela Merkel, si cu presedintele Bundestag-ului, Norbert Lammert. Discutiile vor viza aderarea Romaniei la spatiul Schengen si intarirea granitelor UE in estul Europei. Adevarul va transmite in format livetext toate intalnirile presedintelui Iohannis din aceasta zi.

GALERIE FOTO. Aderarea Romaniei la Schengen, subiect important al discutiilor dintre Merkel si Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Germania, s-a intalnit, joi, cu cancelarul Angela Merkel. Iohannis i-a spus cancelarului ca Romania conteaza pe sprijinul Germaniei pentru aderarea la spatiul Schengen.

Angela Merkel, despre o decizie in acest privind aderarea Romanei la Schengen: Nu pot sa afirm nimic acum

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, in conferinta de presa sustinuta la Berlin impreuna cu cancelarul german Angela Merkel, ca Romania conteaza pe sprijinul Germaniei pentru identificarea unei solutii care sa permita avansarea spre realizarea obiectivului de aderare la spatiul Schengen. Merkel a declarat insa ca nu poate sa afirme nimic in momentul de fata cu privire la o posibila decizie in acest an privind aderarea Romaniei la Schengen.

VIDEO Conferinta Aderarea Romaniei la zona euro: Pasii pana sa intram, la ce sa ne asteptam

Cursdeguvernare. ro organizeaza marti conferinta Aderarea Romaniei la zona euro: Pasii pana sa intram, la ce sa ne asteptam. Evenimentul va avea loc marti, 24 februarie, ora 10,00, in amfiteatrul A. Cuza al camerei de Comert si Industrie a Romaniei, iar la conferinta vor sustine prezentari Valentin Lazea, Lucian Croitoru, Dragos Neacsu, Ionut Dumitru si Dan Badin Deloitte). Urmareste in articol transmisia evenimentului LIVE VIDEO.

Ce spune Biblia despre moarte

Ce spune Biblia despre moarte. Problematica mortii in religie e amplu abordata in textul Bibliei, fiind date mai multe interpretari in ceea ce priveste acest lucru.

FOTO Corespondenta de la Berlin. Aderarea Romaniei la Schengen: Merkel nu spune nici da, nici ba

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi, la Berlin, cu cancelarul Angela Merkel, principala tema de discutie fiind aderarea Romaniei la spatiul Schenghen, un deziderat impus de seful statului roman inca de la preluarea mandatului.

Ce spune Ponta despre decizia CE de includere a Romaniei in procedura de dezechilibru

Premierul Victor Ponta a declarat ca includerea Romaniei de catre Comisia Europeana in categoria tarilor aflate in procedura dezechilibru macroeconomic este onoranta, deoarece si-a imbunatatit echilibrul economic, dar are nevoie in continuare de masuri in acest sens, conform Mediafax.

Ce spune FMI despre taierile de taxe din noul Cod Fiscal

Masurile de relaxare fiscala, incluse in noul proiect de Cod Fiscal, trebuie analizate cu grija pentru o mai buna intelegere a modului in care pot fi atinse tintele de deficit fiscal ale Romaniei, au comunicat reprezentantii Fondului Monetar International FMI), informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2594 seconds )