Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ce spune PRIMUL antrenor al Simonei Halep despre sportiva: Se vedea ca va ajunge o mare CAMPIOANA

Antena3 Antena3,
Ce spune PRIMUL antrenor al Simonei Halep despre sportiva: Se vedea ca va ajunge o mare CAMPIOANA

Simona Halep este un supertalent, iar tenisul i se potriveste ca o manusa. O spune unul dintre primii ei antrenori de la Constanta, cel care i-a indrumat primii pasi in tenisul de performanta. Acesta isi. continuă pe Antena3

Brad Gilbert (fostul antrenor al lui Andre Agassi) i-a dat o porecla inedita Simonei Halep

I-a antrenat pe Andre Agassi, Andy Roddick si Andy Murray, iar acum este comentator pentru ESPN. Brad Gilbert i-a dat o porecla Simonei Halep, celebrul fost antrenor din tenis caracterizand-o pe numarul patru mondial in stil propriu. Raspunsul Simonei: Imi place.

Svetlana Kuznetsova, adversara Simonei Halep in sferturile de finala de la Roland Garros

Rusoaica Svetlana Kuznetsova va fi adversara Simonei Halep in sferturile de finala de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. in ultimul meci din optimi, Kuznetsova, cap de serie 27 la Paris, a.

Ilie Nastase ii tempereaza elanul Simonei Halep: Trebuie sa joci mult mai bine ca sa castigi turneul Roland Garros!

Fostul mare tenisman ii cere Simonei Halep sa ramana cu picioarele pe pamant dupa succesul obtinut in optimile turneului de la Roland Garros si o avertizeaza ca trebuie sa-si imbunatateasca jocul daca isi doreste sa triumfe pe zgura pariziana.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa victoria din sferturile de finala

Jucatoarea Simona Halep, care s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de la Roland Garros, invingand-o in sferturi pe sportiva rusa Svetlana Kuznetova, a declarat ca pentru ea ziua a fost perfecta, informeaza site-ul oficial al competitiei.

TOATE ziarele mari vorbesc despre performanta Simonei Halep. Romanca i-a FASCINAT pe comentatorii sportivi

Simona Halep este vedeta presei sportive internationale dupa calificarea in semifinale la Roland Garros. Comentatorii sunt fascinati de jocul tot mai bun al romancei si de ascensiunea sa rapida, dar deplin.

Asteptam o lectie de tenis a Simonei Halep, azi cu cea de-a doua Serena Williams. Presa americana o insulta pe Halep (Cota 1,35 Sportingbet)

Presa americana de astazi ii da foarte multa atentie jucatoarei lor, Sloane Stephens, care o intalneste pe Simona Halep din optimile de finala de la Roland Garros. Insa, din punctul nostru de vedere, Halep ii va da o lectie de tenis americancei. In plus, unele remarci din presa americana de astazi nu isi au pur si simplu locul. Meciul este live dupa ora 15:30.

Cum comenteaza presa internationala victoria Simonei Halep din semifinala Roland Garros

Agentia France Presse a notat, joi seara, ca jucatoarea Simona Halep si-a confirmat ascensiunea rapida din clasamentul mondial prin calificarea in finala turneului de la Roland Garros, mentionand ca romanca este coplesitoare.

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa calificarea, in premiera, in finala de la Roland Garros

Simona Halep a atins joi seara, la Paris, cea mai mare performanta din cariera sa, calificarea in finala Openului Frantei. Imediat dupa succesul cu Andrea Petkovic, din semifinale, care i-a asigurat prezenta in ultimul act, Simona a precizat ca i s-a implinit un mare vis.

Numele Simonei Halep este pe buzele tuturor. Trimite-i mesajul tau de incurajare la adresa de mail simona@antena3.ro

Simona Halep este vedeta presei sportive internationale dupa calificarea in semifinale la Roland Garros. Romanca este favorita si are sanse mari sa castige meciul cu nemtoaica Andrea Petkovici in semifinala.

Cum comenteaza presa internationala victoria Simonei Halep in fata Svetlanei Kuznetova

Portalul italian oktennis. it a laudat prestatia jucatoarei Simona Halep in meciul de miercuri cu rusoaica Svetlana Kuznetova, scor 6-2, 6-2, din sferturile de finala de la Roland Garros .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )