Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cum comenteaza presa internationala victoria Simonei Halep in fata Svetlanei Kuznetova

România Liberă România Liberă,
Cum comenteaza presa internationala victoria Simonei Halep in fata Svetlanei Kuznetova

Portalul italian oktennis. it a laudat prestatia jucatoarei Simona Halep in meciul de miercuri cu rusoaica Svetlana Kuznetova, scor 6-2, 6-2, din sferturile de finala de la Roland Garros . continuă pe România Liberă

Presa internationala: Simona Halep a fost perfecta, a facut o demonstratie de maiestrie tactica

Prestatia Simonei Halep in sfertul de finala cu rusoaica Svetlana Kuznetova de miercuri de la Roland Garros este laudata de presa internationala. Pe Suzanne Lenglen am vazut o Halep perfecta', noteaza portalul italian oktennis. it. Agentia Mediafax a realizat o sinteza a articolelor din presa internationala dedicate victoriei lui Halep.

Brad Gilbert (fostul antrenor al lui Andre Agassi) i-a dat o porecla inedita Simonei Halep

I-a antrenat pe Andre Agassi, Andy Roddick si Andy Murray, iar acum este comentator pentru ESPN. Brad Gilbert i-a dat o porecla Simonei Halep, celebrul fost antrenor din tenis caracterizand-o pe numarul patru mondial in stil propriu. Raspunsul Simonei: Imi place.

Svetlana Kuznetsova, adversara Simonei Halep in sferturile de finala de la Roland Garros

Rusoaica Svetlana Kuznetsova va fi adversara Simonei Halep in sferturile de finala de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. in ultimul meci din optimi, Kuznetsova, cap de serie 27 la Paris, a.

Ilie Nastase ii tempereaza elanul Simonei Halep: Trebuie sa joci mult mai bine ca sa castigi turneul Roland Garros!

Fostul mare tenisman ii cere Simonei Halep sa ramana cu picioarele pe pamant dupa succesul obtinut in optimile turneului de la Roland Garros si o avertizeaza ca trebuie sa-si imbunatateasca jocul daca isi doreste sa triumfe pe zgura pariziana.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa victoria din sferturile de finala

Jucatoarea Simona Halep, care s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de la Roland Garros, invingand-o in sferturi pe sportiva rusa Svetlana Kuznetova, a declarat ca pentru ea ziua a fost perfecta, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Asteptam o lectie de tenis a Simonei Halep, azi cu cea de-a doua Serena Williams. Presa americana o insulta pe Halep (Cota 1,35 Sportingbet)

Presa americana de astazi ii da foarte multa atentie jucatoarei lor, Sloane Stephens, care o intalneste pe Simona Halep din optimile de finala de la Roland Garros. Insa, din punctul nostru de vedere, Halep ii va da o lectie de tenis americancei. In plus, unele remarci din presa americana de astazi nu isi au pur si simplu locul. Meciul este live dupa ora 15:30.

Cotele Simonei Halep pentru semifinale si titlul la Roland Garros, oferite de Betclic

Simona Halep are un parcurs fara greseala pana acum in acest an la Openul Francez, ajungand in sferturile de finala ale competitiei fara a fi cedat vreun set in fata adversarelor sale.

Cine este Andrea Petkovic, adversara Simonei Halep in semifinalele turneului Roland Garros

Simona Halep o va intalni joi ora 15. 00, in direct pe Eurosport), in semifinalele de la Roland Garros, pe Andrea Petkovic din Germania, locul 27 mondial, o adversara pe care romanca noastra a invins-o de doua ori pana acum.

Cine e Andrea Petkovic, adversara Simonei Halep din semifinalele Roland Garros

In varsta de 26 de ani, asadar cu patru ani mai varstnica decat Halep, nemtoaica Andrea Petkovic va fi prezenta de asemenea in prima ei semifinala de Mare Slem.

Cine este Svetlana Kuznetova, viitoarea adversara a Simonei Halep in sferturile de la Roland Garros

Simona Halep o va intalni in sferturile de finala de la Roland Garros pe Svetlana Kuznetova, locul 28 mondial, o adversara masiva, foarte experimentata, ale carei cifre in circuitul WTA sunt impresionante.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )