Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ce a spus Simona Halep dupa victoria superba de la WTA Praga. Declaratie demna de o campioana

Playtech Playtech,
Ce a spus Simona Halep dupa victoria superba de la WTA Praga. Declaratie demna de o campioana

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Praga dupa o victorie absolut impresionanta in fata Magdalenei Frech. A fost 6-2, 6-0 pentru jucatoarea din Romania, care si-a demonstrat clar valoarea superioara. Poloneza, in varsta de 22 de ani, este pe locul 174 in clasamentul WTA. Extrem de inspirata pe teren in timpul confruntarii cu . continuă pe Playtech

Primele declaratii ale Simonei Halep, dupa victoria de la Praga. Ce a descoperit dupa acest meci

Dupa doua meciuri chinuite jucate in Praga, Simona Halep a inregistrat o victorie fulger, vineri, in sferturile de finala. Romanca a invins-o pe poloneza Magdalena Frech cu scorul 6-2, 6-0. Declaratiile Simonei Halep, dupa victoria din capitala Cehiei Simona Halep, numarul 2 mondial, a reusit performanta unei victorii rapide cu Magdalena Frech, in varsta de .

Video. Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3). A fost o partida care s-a intins pe mai bine de doua ore si jumatate. Dupa sase luni de pauza, ambele jucatoare au avut multe momente in care au insirat erorile nefortate. Dar .

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Cum si-a dominat clar adversara

Simona Halep a inceput foarte bine partida cu Magdalena Frech, din sferturile de finala ale turneului de la Praga. A fost 6-2 pentru romanca in primul set. Iar Simona pare sa fi scapat de problemele medicale pe care le-a acuzat ieri, cand a si cerut interventia unui fizioterapeut. Halep a avut dureri in zona umerilor, dar .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. Premiile sunt mult mai mici dupa pandemie

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Barbora Krejcikova, scor 3-6, 7-5, 6-2. Romanca isi continua drumul spre cel de-al 21-lea titlu de simplu al carierei. Vineri o va infrunta pe Magdalena Frech in sferturile de finala ale competitiei. Au fost victorii muncite pentru Halep, dar .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. Suma care pare ridicola pentru averea romancei

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3), la capatul unui meci maraton. A fost o victorie care vine dupa sase luni de pauza, dar si dupa sase mingi ratate. O combinatie care a contribuit cu siguranta la cresterea moralului jucatoarei .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. A ajuns in semifinale, dar la buget nu prea se simte

Simona Halep a obtinut o noua victorie la WTA Praga, cu Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0, si s-a calificat in semifinale la Praga. Este practic a treia oara cand Simona ajunge in penultimul act al unei competitii in acest sezon. Din tot atatea incercari! Prima data s-a intamplat la Australian Open, cand a si fost .

Ce a nemultumit-o pe Simona Halep dupa prima victorie dupa sase luni: Nu am terminat deloc bine

Simona Halep a obtinut calificarea in turul 2 la Praga, dupa victoria in fata Polonei Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost un meci maraton, in care romanca a ratat nu mai putin de sase mingi de meci. Chiar acest lucru a nemultumit-o, asa cum a declarat la final. Totusi, Halep a reusit sa isi .

Simona Halep, criza de nervi la Praga. Cu cine va avea urmatorul meci si cand se va juca

Simona Halep a fost eliminata, miercuri, din turneul de la Praga in proba de dublu. Perechea formata din Simona Halep si Barbora Strycova a pierdut impotriva rusoaicelor Veronika Kudermetova si Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul s-a terminat 3-6, 6-3, 8-10.

Ce a spus Simona Halep la finalul partidei epuizante cu Polona Hercog

Simona Halep a avut parte de o revenire pe cinste in circuitul WTA, jucatoarea noastra ratand nu mai putin de 6 mingi de meci pana la o victorie muncita. Dupa o partida de doua ore si 30 de minute 6-1, 1-6, 7-63) cu Polona Hercog, Halep s-a calificat in turul doi de la Praga.

CTP, reactie surpriza dupa victoria Simonei Halep: Un campion castiga si cand joaca prost

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost o victorie muncita, obtinuta dupa sase luni de pauza provocata de pandemia de coronavirus. Simona a avut nevoie de doua ore si jumatate pentru a obtine calificarea in turul 2, iar jocul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )