Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cand joaca Simona Halep finala de la WTA Praga. Organizatorii au anuntat ora de start

Playtech Playtech,
Cand joaca Simona Halep finala de la WTA Praga. Organizatorii au anuntat ora de start

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA International de la Praga, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 7-6 2), 6-3. in ultimul act de la Praga, Simona o va infrunta pe Elise Mertens, din Belgia, pentru al 21-lea titlu WTA al carierei. Organizatorii competitiei din Cehia au anuntat programul ultimei zile de . continuă pe Playtech

Cand joaca Simona Halep in sferturile de finala la WTA Praga. A fost anuntata ora de start

UPDATE, ora 21:10 Simona Halep Magdalena Frech, meci din sferturile de finala, se va disputa vineri, in jurul orei 16:00. Ziua se deschide cu duelul dintre Ana Bogdan si Kristyna Pliskova, de la ora 12:00. Apoi este programat si meciul dintre Eugenie Bouchard si Elise Mertens. Simona Halep s-a calificat in sferturile de .

Cand joaca joaca Simona Halep in semifinale la Praga. S-a stabilit ora de start, avantaj urias al Simonei

UPDATE, ora 19:35 A fost anuntata ora de start a partidei pe care Simona Halep o va disputa in semifinale la Praga. Astfel, duelul din penultimul act este programat sambata, in jurul orei 14:00. Simona va avea un avantaj serios pentru ca adversara ei se va decide chiar inaintea acestui meci. Irina Begu si .

Cu cine joaca Simona Halep in sferturile de finala la WTA Praga. E primul meci direct

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la WTA Praga, dupa 3-6, 7-5, 6-2, cu Barbora Krejcikova. A fost o prestatie incantatoarea a romancei, care isi continua cursa pentru titlul cu numarul 21 in circuitul WTA. Misiunea pare una la indemana, mai ales daca tinem cont ca toate favoritele de pe partea ei de .

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Praga. Sanse mari pentru un duel romanesc

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0. Pentru a-si afla adversara din penultimul act al competitiei, Simona va mai avea de asteptat. Ar putea fi un duel romanesc pentru calificarea in finala, in cazul in care Irina Begu reuseste sa ii mai ia .

Cu cine ar putea juca Simona Halep finala Praga Open 2020

Simona Halep 2 WTA) si-a reluat activitatea in forta, dupa luni de zile de pauza, din cauza pandemiei de COVID-19. Fostul lider mondial a trecut la turneul de la Praga de Polona Hercog 46 WTA), Barbora.

WTA Praga: Organizatorii au anuntat programul zilei de joi - Cand va juca Simona Halep

Organizatorii turneului WTA de la Praga au facut public programul zilei de joi, una in care Simona Halep o va intalni pe Barbora Krejcikova 24 de ani, 118 WTA) in turul al doilea.

Cand joaca Halep in turul 2 al turneului de la Praga. Organizatorii au anuntat ora de start a meciului cuKrejcikova

Intalnirea dintre Simona Halep si cehoaica Barbora Krejcikova, contand pentru turul secund al WTA Praga, va fi cel de al treilea meci al zilei de joi de pe arena centrala.

Video. Simona Halep, lovitura zilei la Praga! Reactie senzationala din partea WTA

Simona Halep joaca din ce in ce mai bine la WTA Praga, asa cum si ea a explicat la ultimul intervu. in partida cu Irina Begu, din semifinalele competitiei de nivel International, Simona a dat multe lovituri spectaculoase. A controlat jocul, in special in setul doi, in care a fost intr-o permanenta ofensiva. Multe dintre .

Simona Halep, in finala turneului WTA de la Praga. A batut-o in doua seturi pe Irina Begu

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA de la Praga. Romanca a invin-o cu 7-6, 6-3 pe Irina Begu. O va infrunta in finala pe Elise Mertens pentru titlul numarul 21 al carierei.

WTA Praga: Simona Halep, in finala dupa un meci echilibrat cu Irina Begu (7-6, 6-3) Duel cu Elise Mertens pentru titlu

Dupa un prim set in care serviciul i-a pus foarte mari probleme a avut sapte duble greseli), Simona Halep a reusit sa isi gaseasca ritmul in fata Irinei Begu, a profitat de oboseala acesteia care a reusit insa cateva lovituri castigatoare superbe) si s-a impus cu 7-62), 6-3, calificandu-se in finala turneului WTA de la Praga. Meciul a durat o ora si 31 de minute. Pentru titlu, Simona Halep se va duela cu belgianca Elise Mertens 23 WTA, a treia favorita), duminica, nu inainte de ora 14:30.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )