Libnet.ro
UNICEF

01:05

SRI: Informatiile pe care rusii vroiau sa le scoata din tara, vitale pentru securitatea economica

Antena3 Antena3,
SRI: Informatiile pe care rusii vroiau sa le scoata din tara, vitale pentru securitatea economica

Informatiii clasificate, importante pentru siguranta nationala. Asta avea in bagaje rusul retinut pe Otopeni. Ofiterii SRI spun ca datele privind resursele Romaniei erau scoase ilegal din tara si puteau lovi. continuă pe Antena3

Cazul de spionaj industrial de la Moldova Noua. SRI: Informatiile pe care rusii vroiau sa le scoata din tara, vitale pentru securitatea economica

Informatiii clasificate, importante pentru siguranta nationala. Asta avea in bagaje rusul retinut pe Otopeni. Ofiterii SRI spun ca datele privind resursele Romaniei erau scoase ilegal din tara si puteau lovi.

SPIONAJ industrial la Moldova Noua. Rusii, in complicitate cu romanii, vroiau sa scoata din tara documente oficiale

Factori de decizie din IPROMIN SA Bucuresti au divulgat catre persoane din mediul de afaceri din Federatia Rusa informatii si documente clasificate referitoare la zacamintele de cupru si metale rare din zona Mold.

SRI: Informatiile clasificate obtinute de expertul rus, importante pentru securitatea economica

Documentele si informatiile clasificate despre zacamintele de cupru si metale rare pe care expertul rus intentiona sa le scoata din tara au fost obtinute ilegal si erau relevante pentru securitatea economica, informeaza, sambata, SRI.

SRI informeaza DIICOT privind incercarea cetateanului rus de a iesi din tara cu documente oficiale despre zacaminte de cupru

Serviciul Roman de Informatii SRI) a informat DIICOT cu privire la elemente constitutive ale unor infractiuni in care a fost implicat un grup de cetateni romani si un cetatean rus care a incercat sa iasa din tara cu documente oficiale despre zacaminte de cupru si metale rare din zona Moldova Noua, unele clasificate, emise de autoritati ale statului roman.

Raport BNR: Criza datoriilor suverane, suprapusa unei eventuale prelungiri a tensiunilor politice interne, putea duce la iesiri nete suplimentare de bani din tara

Somajul ar putea creste in perioada urmatoare, atat din cauza reducerilor de personal dar si a numarului de absolventi care nu au luat Bac-ul, se arata in Raportul lunar realizat de specialistii BNR si publicat vineri. Autorii documentului se asteapta ca producatorii din industria alimentara sa transfere majorarea costurilor cu materia prima in preturile de consum si explica deciziile luate de CA al BNR in 2 august prin teama de iesire suplimentara a banilor din tara si, pe cale de consecinta, a unei puternice volatilitati a cursului valutar. De asemenea, perspectiva sectorului prelucrator pentru perioada urmatoare continua sa se deterioreze, se mai spune in Raport.

LIVE TEXT Ce spun primarii principalelor orase din tara despre slaba absortie a fondurilor europene si corectiile financiare aplicate de CE

Primarii principalelor orase din tara impreuna cu reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice, Consiliului National pentru Solutionarea Contestatiilor, Autoritatii de Audit si Ministerului Afacerilor Europene discuta vineri in cadrul unei dezbaterii publice organizate de Institutul pentru Politici Publice si Asociatia Municipiilor cauza absortiei reduse a fondurilor europene si neregulile care au dus la suspendarea finantarii pe principalele programe operationale si corectii financiare. Ora 11:15: A inceput dezbaterea. Ora 11:24: Tudor Pendiuc primar Pitesti) : Am organizat aceasta intalnire inainte sa primim vesti proaste de la Bruxelles. Nu vrem sa punem pe nimeni la zid. Vrem sa gasim solutii. Tudor Pendiuc este presedintele Asociatiei Municipiilor.

SRI a informat DIICOT in cazul cetateanului rus care a incercat sa iasa din tara cu documente oficiale

Serviciul Roman de Informatii SRI) a informat DIICOT cu privire la elemente constitutive ale unor infractiuni in care a fost implicat un grup de cetateni romani si un cetatean rus care a incercat sa iasa.

Operatiunea Nasii din CFR: 27 angajati ai CFR, retinuti. 100 DE MII DE EURO, spaga PE ZI la regionalele din tara

Procurorii DNA au descins , joi dimineata, in mai mult locuri din tara, printre care Bucuresti si Brasov, unde au luat pe sus mai multi sefi de la CFR. Aproximativ 200 de persoane, intre care si directori,.

Operatiunea Nasii din CFR: 9 angajati ai CFR Brasov, retinuti. 100 DE MII DE EURO, spaga PE ZI la regionalele din tara

Procurorii DNA au descins , joi dimineata, in mai mult locuri din tara, printre care Bucuresti si Brasov, unde au luat pe sus mai multi sefi de la CFR. Aproximativ 200 de persoane, intre care si directori,.

Operatiunea Nasii din CFR: 18 angajati ai CFR Brasov, retinuti. 100 DE MII DE EURO, spaga PE ZI la regionalele din tara

Procurorii DNA au descins , joi dimineata, in mai mult locuri din tara, printre care Bucuresti si Brasov, unde au luat pe sus mai multi sefi de la CFR. Aproximativ 200 de persoane, intre care si directori,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )