Libnet.ro
UNICEF

10:45

Stabilitate si instabilitate in Turcia lui Erdogan dupa alegerile din 1 noiembrie 2015

Hotnews Hotnews,
 Stabilitate si instabilitate in Turcia lui Erdogan dupa alegerile din 1 noiembrie 2015

Cetatenii turci au votat din nou pe 1 noiembrie 2015 si, cel putin in interpretarea Presedintelui Erdogan din noaptea de 1-2 noiembrie, au ales stabilitatea si nu haosul acordand mai multe voturi partidului de guvernamant, AKP, decat o facusera pe 7 iunie. O analiza mai atenta arata, insa, ca nici AKP nu si-a atins tintele majore si nici nu prea avem motive sa speram la stabilitate in Turcia. Iar aceste lucruri, avand in vedere evolutiile regionale, ar putea ajunge sa ne intereseze mai mult decat ne-am dori acum. continuă pe Hotnews

PROTESTE de amploare in tara, dupa incendiul din Colectiv

PROTESTE de amploare au avut loc in tara, marti seara, dupa incendiul din Colectiv . Sute de oameni din orase precum Arad, Cluj, Brasov sau Sibiu au cerut stoparea coruptiei.

Mesajul lui Klaus Iohannis la doua zile dupa tragedia din Colectiv

La doua zile dupa tragedia din Clubul Colectiv in care au murit 30 de persoane, presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj, pe Facebook, im cate vorbeste despre coeziunea si solidaritatea unei natiuni.

Organizatorii RockNIasi 2015, obligati sa anuleze festivalul, dupa incendiul din Colectiv

A treia zi a Festivalului RockNIasi 2015, care ar fi trebuit sa aiba loc sambata, a fost anulata, dupa tragedia din clubul Colectiv, informeaza Mediafax.

Simona Halep, dupa tragedia din Clubul Colectiv: Din pacate, singurul ajutor pe care il pot oferi va fi o donatie

30 de persoane si-au pierdut viata, iar alte 130 sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti, dupa tragedia de vineri seara din Clubul Colectiv. Revenita in tara dupa ce a participat la Turneul Campioanelor, Simona Halep a scris cateva randuri pe contul persoanal de Facebook: Din pacate, singurul ajutor pe care il pot oferi va fi o donatie, a precizat numarul doi din clasamentul WTA.

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa protestele din Capitala

Presedintele Klaus Iohannis a scris, pe Facebook, ca este impresionat de manifestarile care au loc in aceasta seara in Capitala. Sefului statului a declarat ca urmatorul pas trebuie sa vina din partea politicienilor care nu pot ignora revolta oamenilor.

PROTESTE de amploare in tara, dupa incendiul din Colectiv

Circa 15. 000 de oameni au iesit, marti seara, in Capitala pentru a cere demisia celor pe care ii considera responsabili de tragedia din clubul Colectiv: primarul sectorului 4, Cristian Piedone, premierul Victor Ponta si ministrul de Interne, Gabriel Oprea. in acelasi timp, in alte orase din tara precum Arad, Cluj, Brasov si Sibiu au iesit zeci de oameni in strada pentru a cere stoparea coruptiei.

Piedone se ascunde in spatele unui monument, dupa incendiul din Colectiv

In timp ce o mie de persoane cer demisia primarului Sectorului 4, Cristian Piedone, in urma incendiului din Colectiv, Primaria Sectorului 4 a transmis ca va ridica un monument pentru a onora amintirea celor care au pierit in aceasta tragedie.

Guvernul de la Chisinau a demarat controale in toata tara dupa tragedia din Romania / Campanie de donare de sange peste Prut pentru victimele din Romania

Premierul interimar al Republicii Moldova Gheorghe Brega a dispus efectuarea controalelor in toate localurile de divertisment din tara pentru a verifica daca acestea au planuri impotriva incendiilor si daca sunt respectate, ministrul de interne precizand ca acestea vor dura doua saptamani.

Reactia Simonei Halep dupa incendiul din Colectiv: Din pacate acesta e singurul ajutor pe care il pot oferi

Simona Halep, locul 2 WTA, a empatizeaza cu persoanele afectate de incendiul din Clubul Colectiv, in urma caruia au decedat zeci de tineri. Romanca a scris pe contul sau de Facebook faptul ca va face o donatie pentru ajutorarea victimelor.

Reactia printului Charles, dupa tragedia din clubul Colectiv

Printul Charles si-a exprimat regretul pentru moartea celor 30 de persoane in clubul Colectiv din Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )