Libnet.ro
UNICEF

17:16

Stare de urgenta pe insula elena Zakynthos, din cauza incendiilor de vegetatie. Un oficial sustine ca focul a fost declansat voluntar

România Liberă România Liberă,
Stare de urgenta pe insula elena Zakynthos, din cauza incendiilor de vegetatie. Un oficial sustine ca focul a fost declansat voluntar

Pe insula elena Zakynthos a fost instituita, marti, starea de urgenta, din cauza incendiilor de vegetatie masive, relateaza editia online a publicatiei Kathimerini. Primarul localitatii sustine ca incendiile au fost declansate voluntar. continuă pe România Liberă

Stare de urgenta pe o insula din Grecia, in plin sezon turistic. Peste 12 incendii de vegetatie au izbucnit in ultimele 48 de ore

Secretariatul Protectiei Civile a anuntat, marti, instituirea starii de urgenta pe insula elena Zakynthos, din cauza incendiilor de vegetatie masive. Primarul din Zakynthos a cerut instituirea starii de.

STARE DE URGENTA: Incendii pe insula Zakynthos din Grecia

Secretariatul General al Protectiei Civile elene ,a declarat luni stare de urgenta pe insula Zakynthos, din cauza valului de incendii din ultimele zile, potrivit hotnews. ro. Decizia vine in urma unei.

Au ramas fara apa potabila in plina vara, din cauza pisicinelor

Au ramas fara apa, din cauza prea multor piscine. Furnizarea apei potabile este restrictionata in comuna Vanatori din judetul Galati, si asta din cauza faptului ca piscinele construite.

Din cauza furtunii, o aeronava Ryanair nu a putut ateriza. Ce se intampla cu pasagerii

Pasagerii cursei Oradea-Milano Bergamo) nu au putut decola, la ora la care era programat zborul, din cauza furtunii care s-a abatut asupra orasului. Dupa ore bune de asteptare, acestia au fost anuntati ca respectiva cursa a fost reprogramata pentru duminica dimineata, de la ora 10.

Zeci de copii au murit intr-un spital in India, din cauza epuizarii rezervelor de oxigen

Zeci de copii au murit intr-un spital din nordul Indiei din cauza epuizarii rezervelor de oxigen, acuza presa locala, citata de Reuters.

Traficul pe DN 1 s-a desfasurat cu dificultate, duminica seara, din cauza inundatiilor care au acoperit carosabilul

Traficul rutier s-a desfasurat, duminica, in conditii grele, pe DN 1 circulandu-se pe o singur sens, in localitatea Scoreiu, unde sase case si mai multe curti sunt inundate, potrivit Politiei si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Sibiu.

Un tanar a facut accident cu masina din cauza unei gropi nesemnalizate din mijlocul drumului (FOTO)

Un tanar de 18 ani din Negresti, judetul Vaslui, a fost protagonistul unui accident rutier, care a avut loc pe timpul noptii pe o strada din oras. Din fericire, acesta a reusit sa scape cu.

Sateni ramasi fara apa potabila din cauza unor piscine

Mai multi locuitori din judetul Galati, au ramas fara apa potabila, dupa ce propietarii unor vile si-au construit piscine. Furnizarea apei potabile este restrictionata in comuna Vanatori din.

Dezastru in Sierra Leone: Sute de persoane au murit din cauza alunecarilor de teren(VIDEO)

Ploile torentiale au provocat inundatii si alunecari de teren devastatoare in Sierra Leone. Cel putin 320 de persoane si-au pierdut viata in urma alunecarilor de teren din Freetown, capitala statului.

Radu Mazare, total schimbat din cauza operatiilor. Cum a fost surprins fostul primar al Constantei (FOTO)

Radu Mazare a fost suprins in timp ce se plimba pe malul marii din statiunea Mamaia. Fostul primar al orasului Constanta, cel care in urma cu cativa ani se afisa numai prin cluburi alaturi de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2733 seconds )