Libnet.ro
UNICEF

10:15

Traficul pe DN 1 s-a desfasurat cu dificultate, duminica seara, din cauza inundatiilor care au acoperit carosabilul

România Liberă România Liberă,
Traficul pe DN 1 s-a desfasurat cu dificultate, duminica seara, din cauza inundatiilor care au acoperit carosabilul

Traficul rutier s-a desfasurat, duminica, in conditii grele, pe DN 1 circulandu-se pe o singur sens, in localitatea Scoreiu, unde sase case si mai multe curti sunt inundate, potrivit Politiei si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Sibiu. continuă pe România Liberă

Furtuna devastatoare in Prahova. Peste 5000 de persoane au ramas fara curent electric, din cauza copacilor cazuti

Peste 5. 000 de persoane au ramas, duminica seara, fara energie electrica in mai multe localitati din judetul Prahova, in urma unei furtuni puternice. Liniile de alimentare au fost afectate de copacii cazuti.

Balciul GROAZEI: Un NOU INCIDENT a avut loc duminica seara la Giurgiu!

Un nou incident s-a petrecut duminica seara la Balciul din Giurgiu, dupa cevinerio tiribomba s-a rupt in miscare. Nefericitul eveniment a avut loc in jurul orei 20. 30, la Bungee.

Din cauza furtunii, o aeronava Ryanair nu a putut ateriza. Ce se intampla cu pasagerii

Pasagerii cursei Oradea-Milano Bergamo) nu au putut decola, la ora la care era programat zborul, din cauza furtunii care s-a abatut asupra orasului. Dupa ore bune de asteptare, acestia au fost anuntati ca respectiva cursa a fost reprogramata pentru duminica dimineata, de la ora 10.

Zeci de copii au murit intr-un spital in India, din cauza epuizarii rezervelor de oxigen

Zeci de copii au murit intr-un spital din nordul Indiei din cauza epuizarii rezervelor de oxigen, acuza presa locala, citata de Reuters.

Avertizare MAE: Din cauza aglomerarii, pot creste timpii de asteptare la granita cu Bulgaria in perioada 11 - 15 august

Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Bulgariei ca, in perioada 11 - 15 august 2017, din cauza numarului mare de autoturisme care vor traversa frontiera, exista formarii de aglomerari la punctele de trecere, in special la punctul de trecere a frontierei Giurgiu - Ruse.

Decesele din cauza acestui tip de cancer sunt in crestere la adultii mai tineri si nimeni nu stie de ce

Decesele din cauza acestui tip de cancer sunt in crestere la adultii mai tineri si nimeni nu stie de ce Conform unui nou studiu al American Cancer Society, adultii din Statele Unite mor de cancer la colon.

CNAIR mentine vineri in sase judete restrictii de circulatie pentru camioanele de peste 30 de tone, din cauza caniculei

Restrictiile de circulatie pentru camioanele de peste 30 de tone masa proprie a vehiculului plus greutatea marfurilor transportate) instituite de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din cauza caniculei se mentin si vineri, in intervalul orar 13:00 - 19:00, pe drumurile nationale si autostrazile din cele sase judete din vestul tarii aflate sub avertizare cod portocaliu, anunta News. ro.

Gest extrem la doar 19 ani: Un tanar s-a sinucis din cauza unei amenzi

Jamie Coulhard, un tanar de 19 din Marea Britanie s-a sinucis in apartamentul sau din cauza unei amenzi pe care nu o platise si se temea ca va ajunge la inchisoare, potrivit Daily.

Apa potabila restrictionata intr-o comuna din Galati, din cauza piscinelor vilelor

Furnizarea apei potabile a fost restrictionata intr-o comuna din judetul Galati, din cauza ca piscinele construite langa vilele nou-construite consuma un volum urias din reteaua centralizata, transmite Mediafax.

Aproximativ 40 de locatari ai unui bloc din Barlad, evacuati din cauza riscului de explozie dupa un incendiu pornit de la o lumanare lasata aprinsa

Aproximativ 40 de locatari dintr-un bloc din municipiul Barlad, printre care si 12 copii, au fost evacuati in cursul noptii de miercuri spre joi, din cauza pericolului de explozie a unei butelii de aragaz in urma unui incendiu izbucnit intr-o locuinta, informeaza News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )