Libnet.ro
UNICEF

13:15

Sateni ramasi fara apa potabila din cauza unor piscine

B1 B1,
Sateni ramasi fara apa potabila din cauza unor piscine

Mai multi locuitori din judetul Galati, au ramas fara apa potabila, dupa ce propietarii unor vile si-au construit piscine. Furnizarea apei potabile este restrictionata in comuna Vanatori din. continuă pe B1

Au ramas fara apa potabila in plina vara, din cauza pisicinelor

Au ramas fara apa, din cauza prea multor piscine. Furnizarea apei potabile este restrictionata in comuna Vanatori din judetul Galati, si asta din cauza faptului ca piscinele construite.

Furtuna devastatoare in Prahova. Peste 5000 de persoane au ramas fara curent electric, din cauza copacilor cazuti

Peste 5. 000 de persoane au ramas, duminica seara, fara energie electrica in mai multe localitati din judetul Prahova, in urma unei furtuni puternice. Liniile de alimentare au fost afectate de copacii cazuti.

Willie Nelson, legenda a muzicii country, a fost spitalizat din cauza unor probleme respiratorii

Legenda muzicii country Willie Nelson, in varsta de 84 de ani, a scris pe Twitter ca a fost nevoit sa anuleze concertul de duminica de la Salt Lake City din cauza unor probleme respiratorii, scrie Hollywood Reporter.

Apa potabila restrictionata intr-o comuna din Galati, din cauza piscinelor vilelor

Furnizarea apei potabile a fost restrictionata intr-o comuna din judetul Galati, din cauza ca piscinele construite langa vilele nou-construite consuma un volum urias din reteaua centralizata, transmite Mediafax.

Din cauza furtunii, o aeronava Ryanair nu a putut ateriza. Ce se intampla cu pasagerii

Pasagerii cursei Oradea-Milano Bergamo) nu au putut decola, la ora la care era programat zborul, din cauza furtunii care s-a abatut asupra orasului. Dupa ore bune de asteptare, acestia au fost anuntati ca respectiva cursa a fost reprogramata pentru duminica dimineata, de la ora 10.

Zeci de copii au murit intr-un spital in India, din cauza epuizarii rezervelor de oxigen

Zeci de copii au murit intr-un spital din nordul Indiei din cauza epuizarii rezervelor de oxigen, acuza presa locala, citata de Reuters.

Avertizare MAE: Din cauza aglomerarii, pot creste timpii de asteptare la granita cu Bulgaria in perioada 11 - 15 august

Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Bulgariei ca, in perioada 11 - 15 august 2017, din cauza numarului mare de autoturisme care vor traversa frontiera, exista formarii de aglomerari la punctele de trecere, in special la punctul de trecere a frontierei Giurgiu - Ruse.

Decesele din cauza acestui tip de cancer sunt in crestere la adultii mai tineri si nimeni nu stie de ce

Decesele din cauza acestui tip de cancer sunt in crestere la adultii mai tineri si nimeni nu stie de ce Conform unui nou studiu al American Cancer Society, adultii din Statele Unite mor de cancer la colon.

CNAIR mentine vineri in sase judete restrictii de circulatie pentru camioanele de peste 30 de tone, din cauza caniculei

Restrictiile de circulatie pentru camioanele de peste 30 de tone masa proprie a vehiculului plus greutatea marfurilor transportate) instituite de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din cauza caniculei se mentin si vineri, in intervalul orar 13:00 - 19:00, pe drumurile nationale si autostrazile din cele sase judete din vestul tarii aflate sub avertizare cod portocaliu, anunta News. ro.

Dezastru in Sierra Leone: Sute de persoane au murit din cauza alunecarilor de teren(VIDEO)

Ploile torentiale au provocat inundatii si alunecari de teren devastatoare in Sierra Leone. Cel putin 320 de persoane si-au pierdut viata in urma alunecarilor de teren din Freetown, capitala statului.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )