Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cele mai scumpe tablouri din lume, Strigatul lui Edvard Munch, a fost expus la New York

Antena3 Antena3,
Unul dintre cele mai scumpe tablouri din lume, Strigatul lui Edvard Munch, a fost expus la New York

Unul din cele mai scumpe tablouri din lume, Strigatul, semnat de pictorul norvegian Edvard Munch, poate fi vazut timp de sase luni intr-o expozitie la New York. Evenimentul este intr-adevar extraordinar,. continuă pe Antena3

Este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Romania, in atentia presei internationale

Prestigiul printului Charles aduce din nou Romania in atentia presei internationale. Reporterii de la Daily Telegraph au vizitat un sat din Transilvania, unde printul s-a obisnuit sa petreaca o parte din.

Moment penibil pentru dintre cele mai faimoase cantarete din lume

Madonna si-a surprins din nou fanii la un concert din Dallas, dar, de aceasta data, fara voia ei. Dupa ce s-a aplecat ca sa cante impreuna cu spectatorii, cantareata nu si-a putut mentine echilibrul si a.

Faze Tari: La noi se bat in scoli, la altii aproape fac sex in clasa! Iata cum se joaca cu hormonii baietilor cele mai perverse eleve din lume; Intersectia unde lumina verde tine o secunda pentru soferi; Un japonez i-a cumparat virginitatea cu 780.000 de

Dosare FBI. : Vreau sa o violez si sa o gatesc la foc mic, cat inca e vie. Un caz socant din New York, rezolvat de agentii FBI a fost facut public zilele acestea, iar informatiile sunt. Cel mai tare director de liceu: isi bate elevul la dans, fara probleme. Directorul liceului Whitney Young Magnet din Chicago face senzatie pe internet dupa ce a fost filmat.

Unul dintre cele mai frumoase basme romanesti prinde viata sub forma benzilor desenate

La zeci de ani de la publicare, povestea lui Harap Alb si personajul principal au ajuns in ton cu timpurile. Viteazul fiu de imparat s-a transformat intr-un print razboinic care se lupta tot cu Spanul cel rau.

Cele mai scumpe blanuri din lume, acum si in Romania! Camelia Sucu, Amalia Nastase si Andreea Banica, printre vedetele impresionate de blanurile Fendi si Giuliana Teso!

Exponenti ai luxului italian, marcile Fendi si Giuliana Teso, in exclusivitate prin Mengotti, au dezvaluit publicului bucurestean 25 dintre cele mai relevante modele ale celor doua case, in atmosfera inegalabila a palatului Cesianu-Racovita. Continue reading .

Fotografii iN PREMIERA cu cea mai pazita aeronava din lume. Cum arata Air Force One in interior

Cei de la National Geographic au reusit in premiera sa faca un reportaj din cea mai securizata aeronava din lume: Air Force One. Avionul prezidential este mandria flotei aeriene, insa in reportajul realizat.

Romania are cele mai mici salarii din UE, cu exceptia Bulgariei

In Romania se platesc cele mai mici salarii din Uniunea Europeana. Exceptand Bulgaria, romanii iau luna de luna cea mai mica remuneratie, deoarece majoritatea persoanelor au activitati care genereaza o.

Este cel mai pazit animal din lume. Garda merge cu el NON STOP in jungla. Afla motivul uimitor

In trecut erau vanati si considerati drept trofee pretioase de colectionari. Acum a ajuns una din cele mai rare specii de pe pamant. Este vorba despre rinocerul alb nordic, ce a ajuns sa fie pazit de garda.

7 dintre cele mai fierbinti situatii de sex

Exista multe tipuri de situatii care duc la sex, insa cele 7 asupra carora ne-am oprit sunt cele mai fierbinti ipostaze care determina starea de excitare la cote maxime, si care, implicit, duc la cele mai .

VIDEO Cea mai puternica ARMATA din lume va avea arme cu LASER in numai doi ani.

Arme cu laser capabile sa distruga nave de mici dimensiuni sau sa doboare drone vor echipa soldatii din armata SUA in urmatorii doi ani, potrivit amiralului Matthew Klunder, potrivit Capital. ro Amiralul Matthew Klunder este cel care conduce Office of Naval Research care executa si promoveaza programele stiintifice si tehnologice ale marinei Statelor Unite. Acesta a declarat recent intr-un interviu ca marina americana lucreaza cu mai multe firme din industria de aparare pentru a testa lasere .

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )