Libnet.ro
UNICEF

10:30

Stare de urgenta. Site-urile care publica stiri false despre epidemie pot fi inchise

România Liberă România Liberă,
Stare de urgenta. Site-urile care publica stiri false despre epidemie pot fi inchise

Starea de urgenta, intrata in vigoare in Romania incepand de astazi, 16 martie, aduce limitari si li. continuă pe România Liberă

Cum vor fi blocate site-urile care transmit stiri false despre coronavirus

Ministerul Afacerilor Interne a stabilit procedura prin care autoritatile vor bloca continutul presei care transmite stiri false cu privire la raspandirea noului coronavirus.

Site-urile cu stiri false legate de raspandirea noului coronavirus vor fi blocate. Masuri de urgenta cu aplicabilitate directa

Presa care transmite stiri false cu privire la raspandirea noului coronavirus ar putea sa se supuna masurilor luate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglemantare in Comunicatii care merg pana la blocarea continutului, chiar daca administratorii platformelor online nu se afla sub jurisdictia nationala.

Cum a ajuns Grindeanu sa poata decide ce site-uri pot fi inchise in timpul starii de urgenta

Guvernul s-a tot plans in aceasta perioada pe buna dreptate, in multe cazuri) ca pe internet circula informatii false legate de pandemia de coronavirus. Responsabile de propagarea acestora.

6 startup-uri europene care lupta cu stirile false si dezinformarea

Folosirea stirilor false fake news) pentru a dezinforma publicul a devenit o preocupare majora pentru oamenii din intreaga lume. Vedem cum pe internet se raspandesc informatii senzationale care produc panica si uneori chiar noi ajutam la propagarea acestor stiri false 8213; nu ne deranjam sa verificam autenticitatea si veridicitatea informatiilor inainte de a apasa pe butonul de share. Iata cateva startup-uri care lupta cu stirile false si dezinformarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )