Libnet.ro
UNICEF

06:00

Starea medicala a lui Michael Schumacher, evaluata de doi specialisti in afectiuni ale creierului

Adevărul Adevărul,
Starea medicala a lui Michael Schumacher, evaluata de doi specialisti in afectiuni ale creierului

Michael Schumacher se afla in a 20-a zi de coma indusa, dupa ce pe 29 decembrie 2013 a suferit un accident pe partia de schi. in acest context, doi specialisti in afectiuni ale creierului au comentat starea pilotului de Formula 1. continuă pe Adevărul

Experti, despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher: Daca se trezeste, nu va mai fi acelasi

Michael Schumacher, care se afla in coma indusa de mai multe saptamani dupa accidentul de schi suferit la sfarsitul anului trecut, nu va mai fi acelasi pe care il stim, in cazul in care se va trezi, a declarat, joi, un specialist in afectiuni ale creierului de la University College London, informeaza publicatia germana Focus, citata de Mediafax.

Accidentul lui Michael Schumacher: Doctorii se tem si nu stiu cand il vor scoate din coma

Starea lui Michael Schumacher este grava, iar presa germana de miercuri scrie ca nu exista un plan stabilit pe zile pentru momentul cand Michael Schumacher sa fie scos din coma.

Accidentul lui Michael Schumacher: temeri de complicatii neasteptate

Michael Schumacher se afla in a 17-a zi de coma. Luni doctorii au anuntat ca vor incepe teste pe creierul sau, insa presa germana spune ca starea fostului pilot nu este deloc una buna nici acum.

In cazul in care Michael Schumacher se trezeste, el nu va mai fi Michael Schumacher. Va fi domnul Bloggs

Cele 19 zile de coma ale lui Michael Schumacher au facut loc pesimismului pe plan mondial. Nu sunt voci care mai cred in minuni. Un specialist din Marea Britanie care a lansat un studiu legat de accidentele cerebrale a facut niste declaratii dramatice despre posibilitatile de recuperare ale legenderi F1. Declaratiile vin la o zi dupa ce doctorii lui Schumi au spus, pe ca neoficiale, ca se tem si ca nu au nici un plan sa il scoata din coma.

In cazul in care Michael Schumacher se trezeste, el nu va ai fi Michael Schumacher. Va fi domnul Bloggs

Cele 19 zile de coma ale lui Michael Schumacher au facut loc pesimismului pe plan mondial. Nu sunt voci care mai cred in minuni. Un specialist din Marea Britanie care a lansat un studiu legat de accidentele cerebrale a facut niste declaratii dramatice despre posibilitatile de recuperare ale legenderi F1.

Expertii cred ca Michael Schumacher nu va mai fi acelasi in cazul in care se va trezi din coma

Germanul Michael Schumacher nu va fi acelasi om in cazul in care se trezeste din coma, explica un specialist in afectiuni ale creierului de la University College London. Daca Michael Schumacher se trezeste,.

Este grav! Michael Schumacher, in coma pe viata?

Michael Schumacher nu si-a revenit inca dupa accidentul suferi la schi la sfarsitul lunii decembrie. Medicii il tin inca in coma indusa si au aparut informatii ca ar putea ramane asa mult timp de acum inainte.

Medicii dau un verdict TERIBIL in cazul lui Michael Schumacher. Fostul campion are un viitor sumbru

Vestea accidentului suferit de Michael Schumacher la ski a socat o lume intreaga. Fostul mare sportiv si-a aniversat implinirea a 45 de ani in spital la Grenoble, acolo unde este in stare critica, dar stabila,.

Accidentul lui Michael Schumacher: Spaniolii de la Marca nu stiu germana

Ziarul Marca a publicat miercuri un articol in care spune ca Michael Schumacher ar putea iesi din coma in urmtoarele zile citand presa germana, pe cei de la Bild.

Michael Schumacher, operat din nou - Medicii vor sa afle exact ce zone ale creierului sunt afectate

Medicii au efectuat o serie de teste pentru a stabili care parti ale creierului fostului pilot Michael Schumacher functioneaza normal si care au fost afectate de accidentul suferit la schi, la sfarsitul anului trecut.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2117 seconds )