Libnet.ro
UNICEF

21:45

Un startup din Sibiu care face solutii pentru serviciile de relatii cu clientii bazata pe inteligenta artificiala va lucra cu o mare companie telecom din Luxemburg

Hotnews Hotnews,
 Un startup din Sibiu care face solutii pentru serviciile de relatii cu clientii bazata pe inteligenta artificiala va lucra cu o mare companie telecom din Luxemburg

Startup-ul romanesc EmailTree AI, fondat in ianuarie 2019, cu birouri in Sibiu, Timisoara si Luxemburg, a inceput sa ofere o solutie pentru serviciile de relatii cu clientii bazata pe Inteligenta Artificiala AI) pentru sucursala din Luxemburg a unui mare jucator telecom. continuă pe Hotnews

Cine este tanara din Lugoj care a murit strivita de propria masina. Politistii sunt ingroziti de ce au gasit la fata locului

Cine este Loredana Musta, tanara din Lugoj care a murit strivita de propria masina. Politistii sunt ingroziti de ce au gasit la fata locului. Cine este tanara din Lugoj care a murit strivita de propria masina? Loredana Musta, o tanara in varsta de 26 de ani, farmacista in Lugoj, a murit in noaptea de marti .

Benzina si motorina se ieftinesc din nou. Care este pretul carburantilor la pompa

Guvernarea liberala aduce preturi mai mici la carburanti si utilitati. Dupa eliminarea supraaccizei la carburanti, preturile au scazut cu 32 bani pe litru de la inceputul anului. Benzina si motorina se ieftinesc din nou Poate vi se pare bizar, dar da, asa este. Benzina si motorina se vor ieftini din nou, conform celor declarate de .

Fumul rezultat de pe urma incendiilor din Australia va face inconjorul planetei. A dus la aparitia de furtuni fara ploi (FOTO, VIDEO)

Fumul rezultat de pe urma incendiilor din Australia va face, in curand, ocolul Pamantului, pentru ca in cele din urma sa ajunga inapoi deasupraAustraliei, a precizat BBC, care citeaza NASA. Ne.

Cehia face teste pentru a ridica viteza de circulatie a trenurilor la 200 kmh pe cele mai rapide portiuni

In Cehia, compania nationala de infrastructura feroviara SZ face primele teste cu viteza maxima de 200 kmh pe magistrala principala ce leaga Praga de granita cu Austria si Slovacia, scrie International Railway Journal. Cehia are portiuni cu viteze medii de 120 kmh, maximul este acum 160 kmh si tara detine si unul dintre cele mai importante centre de testare a trenurilor din Europa.

Dan Barna, reactie surprinzatoare dupa ce i s-a cerut demisia din fruntea partidului: Face parte din farmecul USR

Dan Barna a declarat, luni,dupa ce Mihai Gotiu l-a intrebat daca va demisiona de la conducerea USR, in cazul in care peste jumatate din membrii formatiunii nu isi asuma documentul doctrinar al partidului, cademisiile solicitate de Gotiu aduc farmecul in USR.

Mesaj dur catre BOR, din cauza slujbei de inmormantare pentru Cristina Topescu: Nu are nevoie de corupti in sutane!

Decesul Cristinei Topescu starneste tot soiul de reactii. Jurnalista a fost gasita fara suflare in seara de duminica, pe 12 ianuarie, de catre politisti, la solicitarea vecinilor. Peste o zi va avea loc si ceremonia de incinerare a acesteia, la care vor participa familia si apropiatii sai. De asemenea, astazi a ajuns in tara si .

Codrin Stefanescu, despre omul din PNL care a venit cu ideea pensionarii la 70 de ani: O minte cinica

Codrin Stefanescu a declarat ca ideea de a creste varsta de pensionare la 70 de ani i-a apartinut vicepremierului Raluca Turcan. Fostul secretar general al PSD considera ca aceasta oricum nu are nevoie de pensie pentru ca-i ingroapa pe toti in bani.

Patru rachete au lovit o baza aeriana din Irak care gazduieste soldati americani

Patru rachete au lovit duminica o baza aeriana irakiana care gazduieste soldati americani la nord de Bagdad, au transmis surse militare irakiene, potrivit AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,268 seconds )