Libnet.ro
UNICEF

10:00

Codrin Stefanescu, despre omul din PNL care a venit cu ideea pensionarii la 70 de ani: O minte cinica

Antena3 Antena3,
Codrin Stefanescu, despre omul din PNL care a venit cu ideea pensionarii la 70 de ani: O minte cinica

Codrin Stefanescu a declarat ca ideea de a creste varsta de pensionare la 70 de ani i-a apartinut vicepremierului Raluca Turcan. Fostul secretar general al PSD considera ca aceasta oricum nu are nevoie de pensie pentru ca-i ingroapa pe toti in bani. continuă pe Antena3

De ce s-a bagat smecherul cu BMW pe linia tramvaiului. Ce spun psihologii despre soferii din Bucuresti

De ce s-a baga smecherul cu BMW pe linia de tramvai, scandal ajuns viral pe internet, dar si pe mana politistilor. Ce spun psihologii despre soferii din Bucuresti. De ce s-a bagat smecherul cu BMW pe linia tramvaiului? Un sofer, detinator de Infiniti, a oprit circulatia in prima zi de saptamana, dar si prima zi .

La ce liceu invata Selly si ce parere are despre educatia din Romania. Multi l-au acuzat pentru aceste declaratii

Selly, unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania si-a expus parerea in ceea ce priveste educatia din Romania. Multi l-au acuzat pentru aceste declaratii, insa el sustine ca acesta este adevarul. La ce liceu invata Selly? Ce crede Selly despre educatia din Romania: Mi se pare ca a fost o conducere foarte proasta Andrei .

Cine este tanara din Lugoj care a murit strivita de propria masina. Politistii sunt ingroziti de ce au gasit la fata locului

Cine este Loredana Musta, tanara din Lugoj care a murit strivita de propria masina. Politistii sunt ingroziti de ce au gasit la fata locului. Cine este tanara din Lugoj care a murit strivita de propria masina? Loredana Musta, o tanara in varsta de 26 de ani, farmacista in Lugoj, a murit in noaptea de marti .

Benzina si motorina se ieftinesc din nou. Care este pretul carburantilor la pompa

Guvernarea liberala aduce preturi mai mici la carburanti si utilitati. Dupa eliminarea supraaccizei la carburanti, preturile au scazut cu 32 bani pe litru de la inceputul anului. Benzina si motorina se ieftinesc din nou Poate vi se pare bizar, dar da, asa este. Benzina si motorina se vor ieftini din nou, conform celor declarate de .

Dezvaluiri despre omul care a lasat Federatia Romana de Tenis fara finantare din 2018: faliment si ipoteci neplatite

ProSport a publicat dezvaluiri in exclusivitate despre afacerile lui Marius Vecerdea in Statele Unite, omul care, printr-o serie de actiuni in instanta, a declansat blocarea finantarii de catre Ministerul Tineretului si Sportului catre Federatia Romana de Tenis, in august 2018.

Barna, despre colegii din partid care-i cer demisia: Face parte din farmecul USR. Ce spune despre cooptarea lui Moise Guran

Alianta USR-PLUS a sustinut luni o conferinta de presa in care si-a aratat sustinerea pentru alegerile anticipate si pentru alegerea primarilor in doua tururi. Alianta a mai explicat ca pana la finalul lunii va gasi o metoda de departajare pentru stabilirea candidatului comun la Primaria Capitalei, intre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu. in ce privesc criticile interne din USR, Dan Barna a spus ca face parte din farmecul USR.

Dorin Florea, despre romii din Targu-Mures: Am avut 4.000 de cetateni care stateau cu caii in blocuri

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, a declarat ca a incercat sa le ofere romilor din orasul pe care il conduce locuinte, drumuri, dar si-a dat seama ca acestia ignora ajutorul care le este oferit. Am avut cel putin vreo 4. 000 de cetateni care stateau cu caii in blocuri, a spus edilul, potrivit Mediafax.

Traian Basescu, despre primarul din Targu Mures: Florea este doctor. Trebuia sa se autodiagnosticheze, putea sa-si dea seama ca nu mai e sanatos cu asemenea propuneri

Traian Basescu a comentat, marti seara, pozitia controversata a lui Dorin Florea, primarul din Targu Mures, care a propus introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor sa aduca pe.

VIDEO Cristina Topescu - ultimul interviu la TVR 1, despre Revolutia din 1989

TVR1 a prezentat ultimul interviu realizat cu jurnalista Cristina Topescu, in data de 22 decembrie 2019, in care aceasta povesteste cum a trait Revolutia din 1989. in interviul acordat jurnalistei TVR Camelia Csiki, Cristina Topescu povesteste cum a fost eliberata din inchisoare pe 19 decembrie 1989 si cum a iesit pe strazi alaturi de fratele ei.

TRUMP DESPRE PROTESTELE DIN IRAN: Nu poate exista un alt masacru al protestatarilor pasnici

Presedintele american Donald Trump a scris pe Twitter ca, impreuna cu administratia sa, urmareste indeaproape protestele izbucnite in Iran dupa ce Guvernul a recunoscut ca armata a doborat din greseala avionul ucrainean cu 176 de pasageri la bord.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )