Libnet.ro
UNICEF

23:15

Statele UE au aprobat reformarea modului in care sunt testate vehiculele

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele UE au aprobat reformarea modului in care sunt testate vehiculele

Ministrii statelor din Uniunea Europeana au aprobat luni noile propuneri de reglementare a modului in care sunt testate si autorizate autovehiculele, in pofida opozitiei Germaniei, in ideea evitarii repetarii scandalului Volkswagen Dieselgate), transmite Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Cum instalezi Messenger Lite si care sunt diferentele fata de versiunea obisnuita [VIDEO]

Ar fi bine sa inveti cum instalezi Messenger Lite si care sunt beneficiile acestei versiuni, daca ai o conexiune lenta la internet sau un smartphone mai batran. Facebook Messenger Lite a fost initial lansat doar in anumite tari aflate in curs de dezvoltare. Acum, poate fi instalat de catre oricine si vine la pachet cu [].

Kate si William angajeaza MENAJERA. Salariul este REGESC. Care sunt cerintele ducesei

Manejera care se ocupa e casa in care locuiesc Kate Middleton si Printul William si-a dat demisia. Femeia era platita regeste, cu 50. 000 de euro/an, dar se plangea ca are o.

JUCARIA care i-a iNNEBUNIT pe copii, SPINNER INTERZISA! Care sunt CRITICILE profesorilor

Se pare ca elevii nu aveau suficiente distractii atunci cand sunt la scoala. Acum a aparut o noua jucarie care sa ii tina ocupati. Se numeste spinner si este asemanator cu un.

INTERVIU. Romania, cea mai populara destinatie pentru turismul stomatologic. Care sunt cele mai des intalnite cerinte ale pacientilor

O specializare aflata la granita stiintei cu arta, estetica dentara este din ce in ce mai cautata in Romania, tara care s-a impus in ultimul deceniu drept cea mai populara destinatie europeana pentru turismul stomatologic, pe fondul unei cresteri spectaculoase si continue a numarului clinicilor private si a pietei de echipament medical.

Luis Lazarus, despre disparitia unor artisti celebri. Care sunt misterele mortii Madalinei Manole, Mihaelei Runceanu si a lui Ioan Luchian Mihalea (VIDEO)

Luis Lazarus a dat startul unei noi emisiuni pe care o prezinta la B1TV, in care vorbeste despre misterul disparitiei unora dintre cele mai importanrte persoane publice din Romania. Sambata.

Luis LAZARUS, despre disparitia unor artisti celebri. Care sunt misterele mortii Madalinei Manole, Mihaelei Runceanu si a lui Ioan Luchian Mihalea (VIDEO)

Luis Lazarus a dat startul unei noi emisiuni pe care o prezinta la B1TV, in care vorbeste despre misterul disparitiei unora dintre cele mai importanrte persoane publice din Romania. Sambata.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat care sunt urmatorii pasi cu privire la arhiva SIPA: Promovam o Hotarare de Guvern pentru desecretizarea informatiilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader anuntat, pe Facebook, care este al doilea pas cu privire la arhiva SIPA este promovarea unei Hotarari de Guvern pentru desecretizarea informatiilor.

Regizorul Roman Polanski: Nu cred ca cinema-ul este in pericol. Cred ca oamenii vor continua sa mearga in sali pentru a participa la o experienta in care sunt implicati si altii

Regizorul laureat al premiului Oscar Roman Polanski a declarat, la Cannes, ca nu crede ca salile de cinema sunt in pericol, el afirmand sambata ca publicul doreste sa impartaseasca experiente precum cele din teatrele grecesti sau circurile romane .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2799 seconds )