Libnet.ro
UNICEF

00:07

Statele Unite anunta eliminarea a zece lideri ai retelei Statul Islamic si a unor islamisti implicati in atentatele din Paris

România Liberă România Liberă,
Statele Unite anunta eliminarea a zece lideri ai retelei Statul Islamic si a unor islamisti implicati in atentatele din Paris

Francezul Charaffe al Mouadan, un combatant din cadrul gruparii Statul Islamic cu legaturi directe cu jihadistul belgian Abdelhamid Abaaoud, presupusul creier al atentatelor de la Paris, a fost ucis in Siria intr-o lovitura aeriana a coalitiei internationale a coalitiei conduse de SUA, a declarat marti col. Steve Warren, purtator de cuvant al coalitiei, relateaza AFP si Reuters. continuă pe România Liberă

Zece lideri ai retelei SI, inclusiv islamisti implicati in atentatele din Paris, au fost ucisi

Zece lideri operationali ai retelei teroriste Stat Islamic, inclusiv islamisti implicati in organizarea atantatelor de la Paris, au murit in raiduri aeriene efectuate in ultimele saptamani in Siria si Irak de coalitia coordonata de SUA, anunta Pentagonul. Printre acestia si francezul Charaffe al Mouadan, cu legaturi directe cu jihadistul belgian Abdelhamid Abaaoud, presupusul creier al atentatelor de la Paris.

Rusia acuza Statele Unite ca simuleaza operatiunile militare contra retelei teroriste Stat Islamic

Statele Unite simuleaza bombardarea pozitiilor retelei teroriste Stat Islamic, acuza Ministerul rus al Apararii, dupa ce Washingtonul a refuzat sa dezvaluie Moscovei obiectivele teroriste atacate in Siria.

Pentagonul a confirmat ca zece lideri ai ISIS, inclusiv islamisti implicati in atentatele din Paris, au murit

Zece lideri operationali ai retelei teroriste Stat Islamic, inclusiv islamisti implicati in organizarea atantatelor de la Paris, au murit in raiduri aeriene efectuate in ultimele saptamani in Siria si Irak de coalitia coordonata de SUA, anunta Departamentul american al Apararii.

Cinci modele ale grupului german Volkswagen, printre cele mai populare zece masini europene din Statele Unite

In plin scandal al emisilor trucate in Statele Unite, Volkswagen Jeta este cea mai populara masina europeana de peste ocean, iar din top 10 mai fac parte inca patru modele ale constructorului german.

VIDEO inapoi in viitor: Placa zburatoare are origini romanesti, dar a fost realizata in Statele Unite

Placa zburatoare a fost inventata de cercetatori romani, insa in Statele Unite, unde sectorul destinat proiectarii este finantat si incurajat, in timp ce la noi este lasat la limita supravietuirii.

Rusia acuza Statele Unite de destabilizarea Europei, inclusiv prin aducerea echipamentelor militare in Romania

Planul Statelor Unite de a aduce echipamente militare in Romania si in alte tari central si est-europene reprezinta o incalcare a Tratatului fondator NATO-Rusia care va avea consecinte negative, anunta Ministerul rus de Externe, acuzand Washingtonul ca vrea destabilizarea Europei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )