Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ucraina va semna Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana pe 21 martie, anunta premierul ...

România Liberă România Liberă,
Ucraina va semna Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana pe 21 martie, anunta premierul ...

Ucraina va semna Acordul de Asociere partea politica cu Uniunea Europeana, pe 21 martie, a anuntat ieri seara premierul acestei tari, Arsenii Iateniuk. Stirea a fost difuzata de agentia Interfax Ucraina, citand Ukrainska Pravda. Potrivit portalului moldova. org, premierul Ucrainei a purtat deja discutii in acest sens cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy. Am avut o discutie cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, in cadrul careia am . continuă pe România Liberă

Partea politica a acordului de asociere Ucraina-UE va fi semnata la 21 martie

Premierul ucrainean Arseni Iateniuk a anuntat ca partea politica a acordului de asociere intre tara sa si Uniunea Europeana UE) va fi semnat la 21 martie, intr-un mesaj video difuzat sambata de catre posturi de televiziune de la Kiev, relateaza AFP.

Statele Unite si Uniunea Europeana, pregatite sa ia masuri serioase in legatura cu criza din Crimeea

Statele Unite si Uniunea Europeana sunt pregatite sa adopte masuri serioase, luni, pentru a raspunde referendumului de duminica din Crimeea, care ar urma sa aprobe alipirea la Rusia, a avertizat, joi, secretarul.

Prevederile politice vor fi semnate pe 21 martie

Premierul ucrainean, Arseni Iateniuk, a anuntat ca partea politica a acordului de asociere intre tara sa si Uniunea Europeana UE) va fi semnat la 21 martie, potrivit AFP.

LIVETEXT Criza din Ucraina: Doua persoane au fost ucise la Harkiv, intr-un schimb de focuri intre nationalisti si prorusi / Partea politica a Acordului de Asociere Ucraina-UE va fi semnata la 21 martie

Escaladarea crizei din Ucraina pare inevitabila, cu mai putin de 24 de ore inaintea referendumului privind alipirea Crimeei in Rusia, dupa ce intalnirea ultimei sanse intre Rusia si SUA a esuat. Premierul separatist din Crimeea, Serghei Aksionov, a indemnat si celelalte regiuni proruse din estul Ucrainei sa organizeze referendumuri pentru alipirea la Rusia, indemn ascultat de miscarea prorusa din orasul estic Harkiv. In noaptea de vineri spre sambata, doua persoane, un militant prorus si un trecator, au fost ucise la Harkiv. HotNews. ro transmite LIVE TEXT principalele momente ale zilei de sambata, 15 martie.

Rusia avertizeaza Uniunea Europeana cu masuri de reciprocitate in cazul impunerii unor restrictii de calatorie pentru parlamentari

Rusia a avertizat ca va lua masuri de reciprocitate daca Uniunea Europeana va impune restrictii de calatorie pentru parlamentari rusi din cauza crizei din Ucraina, informeaza AFP. Rusia va lua masuri.

Rusia AMENINTA America si Uniunea Europeana. Anuntul, facut de ministrul rus al Economiei

Ministrul adjunct al economiei Federatiei Ruse, Alexei Lihacev, a declarat joi ca Rusia nu exclude aplicarea de masuri simetrice in cazul in care SUA si Uniunea Europeana vor impune propriile sanctiuni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )