Libnet.ro
UNICEF

07:31

Statele Unite vor vinde ventilatoare medicale in cel putin patru tari in curs de dezvoltare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Statele Unite vor vinde ventilatoare medicale in cel putin patru tari in curs de dezvoltare

Statele Unite au anuntat ca vor vinde ventilatoare medicale in cel putin patru tari in curs de dezvoltare pentru a lupta impotriva coronavirusului, noteaza Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

La ce pret se vor vinde mastile medicale produse in Romania

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat joi la ce pret se vor vinde mastile produse in Romania, precizand ca le cere comerciantilor sa nu isi puna un adaos comercial prea mare.

Coronavirus. Statele Unite: un nou record de decese

Statele Unite au inregistrat un nou numar record de decese din cauza coronavirusului SARS-CoV-2, ridicandu-se la 3. 176 pana joi seara, aproape 50. 000 in total.

ANALIZA XTB Romania:Un munte de datorii ameninta sectorul petrolier din Statele Unite. ExxonMobil si Chevron sunt singurele care au o pozitie buna

O ampla analiza realizata de XTB Romania arata ca un munte de datorii ameninta sectorul petrolier din Statele Unite, doar companiile ExxonMobil si Chevron fiind singurele care au o pozitie buna.

Iranul si-a lansat primul satelit militar. Statele Unite cer sanctiuni din partea ONU (VIDEO)

Iranul a anuntat lansarea primului sau satelit militar pe orbita, escaladand tensiunile cu Statele Unite, cu care se confrunta deja in Golful Persic, scrie The Guardian. Garda Revolutionara a Iranului IRGC).

Mediul privat trebuie sa se asigure ca dupa 15 mai oferta de masti trebuie sa fie cel putin la nivelul cererii

Mediul privat trebuie sa se asigure ca, dupa 15 mai, oferta de masti trebuie sa fie cel putin la nivelul cererii, pentru ca in piata sa nu existe speculatii ale pretului, a declarat, vineri, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

SUA vor inspectii internationale in laboratoarele de virusologie din China

Statele Unite, care se intreaba daca noul coronavirus a scapat in mod accidental dintr-un institut de cercetare de la Wuhan, sunt ingrijorate cu privire la securitatea multor alte laboratoare chineze si sugereaza ca este necesar sa se efectueze inspectii internationale in acest sens, relateaza AFP.

Zborurile cu muncitori de la Cluj spre Germania vor continua cel putin pana pe 17 mai

Zborurile charter spre Germania care duc muncitori la lucru in agricultura vor continua pana in 17 mai, anunta directorul Aeroportului International Avram Iancu Cluj, David Ciceo, citat de Mediafax.

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )