Libnet.ro
UNICEF

19:00

Statuia lui George Enescu, dezvelita pe strada si in deschiderea festivalului cu acelasi nume

Adevărul Adevărul,
Statuia lui George Enescu, dezvelita pe strada si in deschiderea festivalului cu acelasi nume

O statuie a lui George Enescu va fi dezvelita astazi, 1 septembrie, in Capitala, in contextul deschiderii oficiale a editiei de anul acesta a festivalului international care poarta numele marelui compozitor roman. continuă pe Adevărul

Statuie a lui George Enescu, dezvelita duminica in Capitala

O statuie a lui George Enescu va fi dezvelita duminica in Capitala, in contextul deschiderii oficiale a editiei de anul acesta a festivalului international care poarta numele marelui compozitor roman. Potrivit.

O statuie a lui George Enescu va fi dezvelita duminica in Capitala

O statuie a lui George Enescu va fi dezvelita duminica in Capitala, in contextul deschiderii oficiale a editiei de anul acesta a festivalului international care poarta numele marelui compozitor roman.

S-a aplicatiaspeciala pentru Androida Festivalului George Enescu

Organizatorii Festivalului International George Enescu au anuntat ca a fost lansata aplicatia George Enescu Festival, care este gratuita pentru telefoanele Smart si este disponibila din aceasta dupa-amiaza pentru platformele Android.

S-a lansat aplicatiaspeciala pentru Androida Festivalului George Enescu

Organizatorii Festivalului International George Enescu au anuntat ca a fost lansata aplicatia George Enescu Festival, care este gratuita pentru telefoanele Smart si este disponibila din aceasta dupa-amiaza pentru platformele Android.

INTERVIU Ioan Holender, director artistic al Festivalului George Enescu: Salzburgul va fi gelos

Directorul Ioan Holender afirma ca Europa ne invidiaza pentru prezenta dirijorului Daniel Barenboim, a pianistului Radu Lupu si pentruRequiem-ul de Giuseppe Verdi, in programul Festivalului George Enescu.

Holender, directorul artistic al Festivalului Enescu: Ma simt obligat fata de oamenii care platesc impozite in tara asta

Festivalul George Enescu se deschide in seara aceasta, la Sala Palatului din Bucuresti, cu unul dintre cele mai asteptate spectacole: Concertul nr. 4 de Beethoven, cantat de Radu Lupu, sub bagheta lui Daniel Barenboim. La conferinta de presa dinaintea concertului, Ioan Holender, directorul artistic al Festivalului, a spus ca le multumeste sponsorilor, care au asigurat aproape 10% din finantarea festivalului.

LIVE VIDEO Cele mai importante concerte ale Festivalului George Enescu, transmise pe adevarul.ro incepand de duminica

Duminica-seara, de la 19. 30, pe site-ul adevarul. ro veti putea urmari live concertul de deschidere a Festivalului Enescu, sustinut de Capela de Stat din Berlin, sub bagheta renumitului dirijor Daniel Barenboim. Pe intreaga perioada a Festivalului George Enescu 1-28 septembrie), concertele si evenimentele vor fi transmise in direct pe adevarul. ro, fiind preluate de la posturile Societatii Romane de Televiziune TVR1, TVR2, TVR+ si TVR HD).

FOTOGALERIE Echipa EBienale a desenat Bucurestiul in culorile Festivalului George Enescu

Pentru a marca drumul cel mai batatorit in perioada Festivalului George Enescu 1-28 septembrie), acela dintre Ateneu si Sala Palatului, echipa care organizeaza Bienala de Arta Contemporana a Festivalului s-a inarmat cu vopsea lavabila, spray-uri graffiti si creta si s-au apucat vineri-seara, pe la 22, sa coloreze trotuarele, bordurile, parcarile si trecerile de pieton de-a lungul distantei dintre cele doua spatii de spectacol.

BIOGRAFIE George Enescu, din Campia Moldava pana in inima Parisului (1)

Un serial despre biografia compozitorului George Enescu, semnatde muzicologul Grigore Constantinescu, va aparea in fiecare numaral suplimentului pe care il dedicam Festivalului Enescu.

Concerte sold-out si bilete disponibile la Festivalul George Enescu

Aproximativ 3. 000 de bilete mai sunt la cele 29 de concerte din seria Mari Orchestre, care vor fi sustinute in cadrul Festivalului George Enescu 1-28 septembrie). in schimb, la cele 16 concerte din seria Recitaluri si Concerte Camerale de la Ateneu nu mai sunt bilete, potrivit ARTEXIM, firma organizatoare a Festivalului.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )